Jannie Søndergaard Zabell

Jannie Zabell - gyn/obs - Næstved Rygcenter

Aut. fysioterapeut og sexologisk rådgiver (NACS)
Medlem af DACS, Dansk forening for klinisk sexologi.

Jannie blev uddannet fysioterapeut i 2007 fra Fysioterapeutskolen i Næstved og uddannet sexologisk rådgiver ved DACS i 2018. Jannie startede hos Næstved Rygcenter den 1. oktober 2023 og behandler fra klinikken på Eskadronsvej.

Jannie har siden studiet arbejdet i en kommunal træningsenhed. Her har hun arbejdet med mange forskellige diagnoser sideløbende med bækkenbunds relaterede problemer hos både kvinder og mænd.

Dette har inkluderet urologiske, gynækologiske og obstetriske udfordringer samt smerteproblematikker.

Arbejdet har indbefattet et tæt tværfagligt samarbejde med kontinenssygeplejersker, hvor der er varetaget udredning af vandladnings- og afføringsproblemer og senere sexologisk rådgivning til hjerteborgere, prostata opererede mænd med rejsningsproblemer, borgere med senfølger efter kræftbehandling samt kvinder i overgangsalder.

Jannie brænder for sit speciale og holder sig løbende opdateret gennem kurser, temadage og tværfaglig sparring. Dit møde med Jannie vil tage udgangspunkt i dig som det hele menneske du er og gennem systematisk og individuel udredning finde de bedste forudsætninger for at nå dine mål.

Så hvis du oplever urin- og/eller afføringsinkontinens, vandladnings udfordringer såsom hyppige vandladninger, gentagne blærebetændelser eller tømningsproblemer, prostataproblemer, mave/tarmproblemer såsom hård/tynd afføring, ikke kan aktivere/afslappe din bækkenbund, har smerter i bækkenområdet eller behov for sexologisk rådgivning, så tøv ikke med at tage kontakt, for der er helt sikkert noget at gøre.

Call Now ButtonRING OP