Yogatræning

Yoga - Yogatræning - Næstved Rygcenter

Yogaøvelser kan bruges til stort set alle typer skader og kroniske sygdom­me. De yogaterapeutiske øvelser, som vi bruger, er skabt til at kun­ne til­passe sig sygdomsforløb, og hjælpe specifikt til at træne de dele af kroppen, som har brug for det. Den specifikke træ­ning sker samtidig med, at der bliver taget hensyn til skader og syg­dom.

Videnskabelige un­der­søgelser viser, at yoga­øvelser brugt til men­ne­s­ker med ska­der og forskellige handicaps, har en yderst gavnlig virk­ning, da yoga ar­bej­­der med alle krop­pens muskler.

Book en plads på holdet her.

Åndedrætsøvelser hjælper med at udrense og stimulere, og derved forbe­re­de de kropslige processer. Yoga påvirker også den del af dit nervesystem, som stimulerer kroppens egen evne til at genopbygge sig selv.

Hos os er yoga for alle. Vi arbejder i et roligt tempo, hvor vi blidt stræk­ker og afspænder kroppen. Timerne er afstressende og vitaliserende for krop og sind. Alle kan dyrke yoga, uanset hvilken skade man har. Yoga giver ro og balance.

Book en plads på holdet her.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Med en henvisning fra din læge, kan du deltage på et af Næstved Rygcenters yogahold.

Hos Næstved Rygcenter er det Elisabeth Axelsen, der underviser i yogainspireret øvelsesterapi.

På telefon 5573 8844 kan du få oplyst, om der er en ledig plads på et af vores hold til dig.

Book en plads på holdet her.

Call Now ButtonRING OP