Efterfødselstræning

Vores hold henvender sig til dig, der har født inden for det seneste år.

Holdet er om:
Torsdage kl. 10:30 på Eskadronsvej i Næstved.

I træningen vil der blive lagt vægt på genoptræning af kroppen efter en fødsel, samt dit nærvær med barnet. Det primære fokus på holdet vil være bækkenbundstræning. Der vil også indgå øvelser, hvor barnet aktivt deltager, hvilket styrker tilknytningen mellem dig og barnet. Og så er denne træning en god hjælp til at tabe de sidste baby-kilo, hvis det er dit ønske.

Hvis du har født ved kejsersnit eller du er blevet syet, skal din læge sige god for, at du må være med på holdet.

Holdet foregår på Eskadronsvej 4D i Næstved. Det koster 250 kr. om måneden at være med på et hold. For 100 kr. mere om måneden, kan du frit træne alt det du vil på maskinerne i vores træningsmiljø (bemærk, at du skal have et nøglekort, som koster 100 kr. i depositum. Det vil sige penge, som du får tilbage, hvis du afleverer kortet).

Hvem er vi?
Vi er to aut. fysioterapeuter, der deler holdet. Begge har været på bækken workshop. Josephine Klitgaard Jensen har studeret og skrevet opgave om inkontinens og seksualitet. Helene Sander Bjerrum har tidligere arbejdet på hospital, hvor hun samarbejdede med den gynækologiske fysioterapeut på barselsgangen.

Forudsætning for at være med på holdet: Holdet er for kvinder efter fødsel – der er mulighed for at medbringe baby til træningen. Man skal kunne gå ca. 5.000 skridt om dagen for at kunne deltage. Hvis du har fået kejsersnit skal sting være fjernet og du skal have grønt lys fra egen læge, hvis du vil være med på holdet.