Efterfødselshold

Går du og drømmer en stærk og spændstig mor-krop til at klare den nye hverdags mange gøremål. Hos Næstved Rygcenter har vi to hold til dig, der er blevet mor. Det ene er om torsdagen kl. 10:30, og det andet er om tirsdagen kl. 17:30.

Holdet om torsdagen henvender sig til dig, der fortsat går hjemme på barsel, og gerne vil genoptræne kroppen sammen med dit barn. I træningen vil der blive lagt fokus på træning af bækkenbunden, en stærk ryg- og mavemuskulatur og en øget styrke af ballemuskulatur. Og på nærværet mellem mor og barn.

Baby er mere end velkommen på holdet og vi lægger vægt på, at der skal være plads til at kunne amme, skifte og trøste ved behov.

Men der kommer jo også en tid, hvor din barsel er overstået, og hvor træning i dagtimerne er svær. Derfor har vi også et hold om tirsdagen kl. 17:30. På dette hold skal du have styr på basal træning af bækkenbundsmuskulaturen. Træningen har fokus på at styrke hele kroppen og bækkenbunden samtidig, for at opnå det bedst mulige resultat.

Træningen indeholder både styrke og konditionsøvelser for hele kroppen. Der vil være et øget fokus på bækkenbund, mave og rygmuskler, for at sikre det mest hensigtsmæssige muskelsamarbejde.  Babyer er velkomne og kan inddrages i træningen.

Forudsætninger for at være med om torsdagen:
Hvis du har født ved kejsersnit eller du er blevet syet, skal din læge sige god for, at du må være med på holdet.

Telefonisk eller fysisk kontakt med en af terapeuterne før fremmøde på holdet er nødvendigt, for at fastlægge nuværende funktionsniveau.

Holdene foregår på Eskadronsvej 4D i Næstved. Hvis du har en henvisning fra din læge, koster det ca. 127 kr. pr gang. Hvis du ikke har en henvisning, er prisen ca. 210 kr. pr gang.

Hos os er det aut. fysioterapeut Nanna Mølgaard, der har holdet.

Book en plads på holdet her.

Call Now ButtonRING OP