Efterfødselstræning

Holdet er for dig der inden for det sidste år har gennemgået graviditet og fødsel, og drømmer en stærk og spændstig mor-krop til at klare den nye hverdags mange gøremål.

Vi har 2 hold: 
Tirsdage kl. 08:30 på Eskadronsvej i Næstved.
Torsdage kl. 10:30 på Eskadronsvej i Næstved.

Book en plads på et af holdene her.

I træningen vil der blive lagt vægt på genoptræning af kroppen efter en fødsel, fokus på træning af bækkenbunden, en stærk ryg- og mavemuskulatur og en øget styrke af ballemuskulatur.

Der bliver desuden lagt vægt på nærværet mellem mor og barn.

Og så er denne træning en god hjælp til at tabe de sidste baby-kilo, hvis det er dit ønske.

Book en plads på et af holdene her.

Forudsætninger for at være med:
Hvis du har født ved kejsersnit eller du er blevet syet, skal din læge sige god for, at du må være med på holdet.

Baby er mere end velkommen på holdet og vi lægger vægt på at der skal være plads til at kunne amme, skifte og trøste ved behov.

Telefonisk eller fysisk kontakt med en af terapeuterne før fremmøde på hold er nødvendigt, for at fastlægge nuværende funktionsniveau.

Holdet foregår på Eskadronsvej 4D i Næstved. Det koster 400 kr. om måneden at være med på et hold. For 100 kr. mere om måneden, kan du frit træne alt det du vil på maskinerne i vores træningsmiljø (bemærk, at du skal have et nøglekort, som koster et engangsbeløb på 100 kr. Hvis du ikke ønsker at træne mere, vil vi meget gerne have kortet tilbage. Bemærk, at du skal gå på et af holdene for at kunne træne for 100 kr. Hvis du stopper på holdet, koster træningen 199 kr. om måneden.

Book en plads på et af holdene her.

Hvem er Helene?
Hos os er det Helene Sander Bjerrum der har begge hold. Helene har certifikat fra modul 1 af gynækologisk fysioterapi og ønsker at læse videre. Helene har via tidligere arbejdsplads, arbejdet sammen med gyn/obs fysioterapeuten på barselsgangen og har også stor interesse for behandling og træning af kvinder under graviditeten.

Book en plads på et af holdene her.