Efterfødselshold

Holdet er for dig der inden for det sidste år har gennemgået graviditet og fødsel, og drømmer en stærk og spændstig mor-krop til at klare den nye hverdags mange gøremål.

Vi har følgende hold: 
Torsdage kl. 10:30 på Eskadronsvej i Næstved.

Book en plads på holdet her.

I træningen bliver der blive lagt vægt på genoptræning af kroppen efter en fødsel, fokus på træning af bækkenbunden, en stærk ryg- og mavemuskulatur og en øget styrke af ballemuskulatur.

Der bliver desuden lagt vægt på nærværet mellem mor og barn.

Og så er denne træning en god hjælp til at tabe de sidste baby-kilo, hvis det er dit ønske.

Forudsætninger for at være med:
Hvis du har født ved kejsersnit eller du er blevet syet, skal din læge sige god for, at du må være med på holdet.

Baby er mere end velkommen på holdet og vi lægger vægt på, at der skal være plads til at kunne amme, skifte og trøste ved behov.

Telefonisk eller fysisk kontakt med en af terapeuterne før fremmøde på holdet er nødvendigt, for at fastlægge nuværende funktionsniveau.

Holdet foregår på Eskadronsvej 4D i Næstved. Hvis du har en henvisning fra din læge, koster det ca. 126 kr. pr gang. Hvis du ikke har henvisningen er prisen ca. 208 kr. pr gang. For 100 kr. mere om måneden, kan du frit træne alt det du vil på maskinerne i vores træningsmiljø (bemærk, at du skal have et nøglekort, som koster et engangsbeløb på 100 kr. Hvis du ikke ønsker at træne mere, vil vi meget gerne have kortet tilbage. Bemærk, at du skal gå på et af holdene for at kunne træne for 100 kr. Hvis du stopper på holdet, koster træningen 275 kr. om måneden).

Hos os er det aut. fysioterapeut Nanna Mølgaard, der har holdet.

Book en plads på holdet her.

Call Now ButtonRING OP