Virksomheder

Virksomheder - Næstved Rygcenter

Vi kommer gerne ud til din virksomhed

Næstved Rygcenter kommer gerne ud ​til din virksomhed, hvor vi har forskellige tilbud.

Gennem de sidste år har vi arbejdet intenst med vores vægt til Kropsanalyse. Vi kommer derfor gerne ud i din virksomhed med vægten under armen, og hovedet fyldt med nyeste viden om kost og træning.

De tager gerne dig og dine medarbejdere med på en rejse, som indeholder en Kropsanalyse, og et foredrag om kost samt op- og forebyggende træning. Det kan blive en øjenåbner for de fleste, og give mange et skub i den rigtige retning i et fællesskab, som kan være både alvorligt og give gode grin.

Send en forespørgsel her.

Under foredraget snakker vi om den gode og sunde kost, og får vendt nogle fordomme om blandt andet kaffe og light produkter.

Næstved Rygcenter besøger ikke kun virksomheder, men også foreninger eller andre fællesskaber med vores Kropsanalyse og foredrag. Det er også muligt for grupper at komme til os på Eskadronsvej i Næstved. Hvis det har interesse, så send os en besked på mail@nryg.dk og du vil blive kontaktet. Du kan også ringe til os på 5573 8844.

Vi tilbyder også at komme ud til din virksomhed for at give inspiration om gode arbejdsstillinger ved stillesiddende arbejde, men også løfteteknikker. Vi kommer desuden med gode anbefalinger til lette øvelser, som egner sig til dage ved skrivebordet. Det kan være øvelser, som den enkelte medarbejder kan gøre selv, men også fælles øvelser, der trækker smilet frem, når udfører øvelserne sammen.

Send en forespørgsel her.

Call Now ButtonRING OP