Apopleksi hold

Apopleksi er en fællesbetegnelse for blodprop eller blødning i hjernen. En blodprop i hjernen opstår på grund af tilstopning af blodkar, der fører blod, ilt og næringsstoffer til en større eller mindre del af hjernen. En blødning opstår fordi en blodåre brister.

Hvad er symptomerne på apopleksi?

-pludselig opstået lammelse i den ene halvdel af ansigtet, arm, ben eller kroppen
– påvirket bevidsthed, ændret tale eller synstab
– nogle kan opleve pludselig svimmelhed, dobbeltsyn eller problemer med at styre kroppe.

Book en plads på holdet her.

De forskellige områder i hjernen varetager forskellige opgaver. Symptomerne vil derfor afhænge af, hvor i hjernen blodproppen eller blødningen sidder.

Rehabilitering er genoptræningen efter en apopleksi. Rehabilitering hjælper dig til at vedligeholde og genvinde andre tabte færdigheder.

De fleste der har haft apopleksi får det bedre. Hvor hurtigt og hvor meget bedre man bliver afhænger af, hvor omfattende skaden på hjernen var.

Holdet er for dig med senfølger efter en apopleksi. Book en plads på holdet her.

Forudsætning for at være med på holdet: Niveauet er lavt til mellem. Det er et krav, at man skal kunne komme ned og op fra gulv, og det er ok hvis du skal bruge støtte som for eksempel en stol. Rollatorer eller stokke er intet problem. Dem medbringer du selv. Opvarmningen foregår stående og ved støtte, hvis du har behov for det.

Book en plads på holdet her.

Call Now ButtonRING OP