Om os

Fysioterapi | osteopati | genoptræning – Næstved Rygcenter

Næstved Rygcenter tilbyder flere former for træning og behandling. Vores behandlere besidder en unik viden og masser af erfaring. I dag består teamet af 7 aut. osteopater, 17 aut. fysiotera­peu­­ter, samt en håndfuld fysioterap­i medhjælpere.

Vi har ca. 50.000 individuelle behandlinger om året. Dertil kommer holdtræning, hvor især Ryg­skolen bliver gennemført med stor patienttilfredshed. På Eskadronsvej er der parkering lige ved døren og elevator til træningsmiljøet på 1. sal.

Som patient hos Næstved Rygcenter, har du to muligheder. Den ene er behand­ling efter henvis­ning fra en læge, og hvor du har mulighed for tilskud fra sygesik­rin­gen. Den anden er be­hand­ling, hvor du selv betaler for hele behandlingsforløbet. Det er altid en god idé at under­søge om din sundhedsforsikring / Sygeforsikringen Danmark dækker fysioterapi og/eller osteopati.

Du kan kommunikere med Næstved Rygcenter via mail, hjemmeside og vores Facebook.

Vi tilbyder også hjemmebehandling i Næstved Kommune. Det kan ske både indenfor og udenfor sygesikringen.

På klinikken i Købmagergade er der rampe ved indgangen. På Eskadronsvej er der parkering ved døren, og elevator i bygningen.

Vi har tre klinikker på følgende adresser:
Købmagergade 4, 4700 Næstved | Eskadronsvej 4D, 4700 Næstved |  Storegade 10, 4171 Glumsø

E-mail: mail@nryg.dk | Telefon: 5573 8844 | Facebook – Næstved Rygcenter

Telefonen er åben: mandag til torsdag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00. Fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 14:00.

Kontakt os her

Call Now ButtonRING OP