Rygsmerter

Hvordan kan osteopaten afhjælpe dine rygsmerter?

Se videoen og hør, hvordan du kan afhjælpe rygsmerter.

Undersøgelser viser, at deltagerne efter et Rygskole-forløb får halveret deres ryg- og bensmerter – samt forbrug af smertestillende medicin.

Hertil kommer en betydelig forbedring af kroppens bevægelser, kondition, styrke – samt livskvalitet. Løbende samarbejde med blandt andre University College Sjælland er med til at sikre og fastholde det høje kvalitetsniveau på Rygskolen hos Næstved Rygcenter.

Se vores osteopater her.

 Jeanette Bjergsted Sørensen
Jeanette Bjergsted SørensenPatient
Læs mere
”Peter var den første behandler, der undersøgte mig grundigt. Det var også Peter der opdagede at der var noget mere alvorligt galt, så han bad mig om at få det undersøgt nærmere via min læge. Det viste sig, at jeg har slidgigt nederst i ryggen."
Jan Wilcken Olsen
Jan Wilcken OlsenPatient
Læs mere
”Det var en god oplevelse. Meget hurtigt fik jeg tillid til, at det her var det rigtige for mig. Hans Andersen var didekeret, og havde fuld fokus på mine udfordringer allerede fra det øjeblik jeg kom ind i behandlerlokalet. Hans var den første, der ”turde” mærke, der hvor operationsarret er. Han mærkede, hvordan jeg reagerede, mens jeg udførte nogle øvelser. Han forklarede, hvad det skete, og hvorfor jeg havde ondt”
Mikkel Kruse Sørensen
Mikkel Kruse SørensenPatient
Læs mere
"Jeg var lettet over, at der fandtes nogen, der var i stand til at behandle min skade og give mig en diagnose helt vævsspecifikt. Stort set alle de mennesker jeg har mødt i sygehusvæsenet, har haft berøringsangst eller måske bare ikke været oplært til at mærke skader i det væv, der rent faktisk har været ramt."
Tidligere
Næste
rygsmerter

Rygsmerter kan have mange årsager.

Ondt i ryggen, hold i ryggen, lumbago, iskias eller noget helt femte. Der er mange navne på akutte smerter i lænd og/eller ryg. De fleste af os oplever smerterne på et tidspunkt i livet.

Rygsmerter kan udløses af en pludselig bevægelse, længere tids belastning af ryggen, eller uden nogen umiddelbar årsag.

Smerterne opstår i muskler, ledbånd og/eller led i ryggen.

4 facts om ryggen

Årsager til rygsmerter

Et led kan “låse” og musklerne spænde op. De fleste klarer selv behandlingen af deres ryggener. En af de vigtigste ting at huske er, at du skal holde dig i bevægelse – også selvom du har ondt.

Vores rygspecialister har – med stor succes – gennemført Rygskolen for mere end 800 deltagere. Det bærende i konceptet er, at vi motiverer dig, og du gør øvelserne sammen med os. Der er fokus og tillid til, at vi arbejder med dine smerter, og vi motiverer dig til at være aktiv.

Rygtræning

Resultaterne på vores Rygskole taler for sig selv....

Efter 10 ugers intensivt forløb viser testpersonerne forbedringer svarende til:
69% bedre kondition
56% færre smerter
80% forbedret funktionsniveau
95% større muskeludholdenhed

Følg os på YouTube og få en masse gode tips og øvelser!

Se videoen om lændesmerter!

Vidste du at vi har holdtræning?

Vi har forskellige hold med fokus på ryg, nakke, efter fødsel, hofter og bækken, skuldre, Yoga, hold på maskiner, Parkinson hold og Apopleksihold

Klik her og se vores hold

RING OP