Træningscenter

Træningscenter - Næstved Rygskole

​Søger du et træningscenter med en rolig og afslappet atmosfære med faciliteter og udstyr på højeste niveau – så er Næstved Rygcenter lige noget for dig. Vores lyse og venlige lokaler, samt gode bade- og omklædnings-faciliteter, giver dig en behagelig ramme for din træning.

En del af vores nuværende brugere benytter centret i forbindelse med et behandlings- eller genoptræningsforløb, men du behøver ikke lide af en skavank for at bruge vores træningsmiljø.

Vores specialister og behandlere giver dig professionel rådgivning, så du er sikker på at få lagt det helt rigtige træningsprogram.

Alle der ønsker at træne hos Næstved Rygcenter, skal bestille tid hos en af vores trænings-fysioterapeuter.

Med et magnetkort kan du låse dig ind og træne.

Tider for træning:
​Søndag – fredag fra kl. 04:00 til kl. 22:00.
​Lørdag fra kl. 04:00 til kl. 17:00.

Pris:
Prisen for træning i vores træningsmiljø på Eskadronsvej er: 1 måned = 199 kr.

Det koster et depositum på 100 kr. at få udleveret et kort – penge du får tilbage, hvis du på et tidspunkt afleverer kortet igen. Og du skal tilmelde betalingen via PBS.

Der er ingen binding, men du skal senest den 15. i måneden give besked, hvis du ikke vil være med i måneden efter.

Yderligere oplysninger får du på [email protected] eller på telefon 5573 8844.

Forudsætning for at være med på vores hold i træningsmiljøet: Du skal have gennemgået et træningsprogram og maskinerne sammen med din behandler før du kan begynde på holdet. Der er en behandler til stede i træningsmiljøet for at guide, hjælpe og give/fjerne øvelser til fordel for dine individuelle behov.

Se alle vores hold her.