Baby hård mave

Babyer med forstoppelse / hård mave

Hvorfor får min baby hård mave / forstoppelse/ fordøjelsesproblemer

Der  kan være mange årsager til at din baby har hård mave / forstoppelse. Det er vigtigt at få undersøgt årsagen, sådan at problemet kan behandles korrekt. Nogle af de mest almindelige årsager til hård mave / forstoppelse hos spædbørn er:

Spædbørn der ammes, kan gå forstoppelse / hård mave, hvis moderens kost indeholder fødevarer, der er svære at fordøje. Det kan for eksempel være koffein, krydret mad, mælkeprodukter eller bønner. Spædbørn, der får modermælkserstatning, kan også få hård mave / forstoppelse af nogle af de produkter, der er på markedet. Hvis dit barn ikke får nok væske, kan barnet dehydrere og dermed få hård mave / forstoppelse.

Det kan også være, at dit barn får for meget at spise. Det er vigtigt at følge dit barns naturlige sultsignaler, og ikke tvinge barnet til at spise mere, end barnet vil. Spædbørn kan også have underudviklet /umodent fordøjelsessystem, der kan give fordøjelsesproblemer.

Visse infektioner eller sygdomme kan også påvirke fordøjelsen. For at lempe generne hos dit barn, kan du forsøge at øge barnets væskeindtag. Det kan også hjælpe at massere barnet på maven for at lette fordøjelsen.

Hvis der er fordøjelsesproblemer i mere end 1-2 uger, er det en god ide at opsøge en behandler som for eksempel en osteopat, der både kan behandle barnet men også give gode råd til, hvad du selv kan gøre.

Elvira
ElviraPatient
Læs mere
Jeg kan meget godt lide, at hun snakkede til min datter med navn, selvom hun blot var en baby og ikke forstod, hvad der skulle ske. Men med rolig stemme gav det bare så meget mening. Jeg vil uden tvivl anbefale andre at bruge Næstved Rygcenter.
 Huxi
HuxiPatient
Læs mere
Efter første behandling var det allerede bedre. Jeg er sikker på, at det både var behandlingen, men også at jeg blev anbefalet noget andet modermælkserstatning.
Tidligere
Næste
Baby hård mave Næstved Rygcenter

Har din baby hård mave / forstoppelse / fordøjelsesproblemer. Hvad kan du selv gøre?

4. fakta om hård mave / forstoppelse

  1. Hvis du ammer, kan din kost have betydning for barnets fordøjelse.
  2. I nogle tilfælde kan det hjælpe at lægge dit barn på ryggen og lav cykel-bevægelser med benene.
  3. Et varmt bad–og massage kan nogle gange hjælpe.
  4. Prøv at give dit barn væske i form af vand eller kamillete
Baby hård mave hos osteopat

En osteopat kan hjælpe ved hård mave / forstoppelse / fordøjelsesprobleme

Når dit barn har hård mave / forstoppelse / svært ved at fordøje maden, er det en god ide at booke en tid hos en osteopat hos Næstved Rygcenter.

Osteopati er en manuel behandlingsform, der fokuserer på at genoprette balancen i kroppen ved. Først skal der en grundig undersøgelse til, inden den egentlige behandling finder sted. Osteopaten undersøger dit barn grundigt.

Ved at fokusere på at genoprette balancen i kroppen, kan osteopaten arbejde med muskler, led og væv. Undersøgelsen af barnet viser, om dit barn har nogle blokeringer eller ubalancer i kroppen. Hvis dit barn har det, kan osteopaten løsne disse og dermed lindre ubehag som hård mave / forstoppelse /fordøjelsesproblemer hos dit barn

Hos Næstved Rygcenter behandler vi mere end 400 spædbørn om året. Vi har mere end 20 års erfaring, og tør derfor godt sige det højt: Vi kan hjælpe og vi er gode til det.

Vi har gennem årene hjulpet mange babyer, og dermed også hele familier til en roligere tilværelse, og en bedre nattesøvn. Vi kan også hjælpe dig.

Baby hård mave

Vidste du at vi har holdtræning?

Vi har forskellige hold med fokus på ryg, nakke, efter fødsel, hofter og bækken, skuldre, Yoga, hold på maskiner, Parkinson hold og Apopleksihold

Klik her og se vores hold

Call Now ButtonRING OP