GLA:D – Hofte og/eller knæ

GLA:D er for patienter med artrose (slidgigt) i hofte og/eller knæ. 

Vores GLAD hold:
Tirsdag og torsdag kl.17:00 – med Martin og Daniel
Start den 11. april – slut den 27. juni (48)

Kommende GLAD hold:
Tirsdag og torsdag kl. 11:00 med Daniel.
Fra den 22. august til den 24. oktober (49)

Mandag og torsdag kl. 16:00 –
Fra den 11. september til den 9. november (50)

Tirsdag og torsdag kl. 13:00 – Brangstrup
Den 10. oktober til den 7. december (51)

Ring til os på 5573 8844, hvis du vil med på næste hold, eller book en plads på holdet her.

Næstved Rygcenter er et af de steder i Næstved området, som har GLA:D instruktører. Vi kan derfor tilbyde GLA:D hold, hvor der bliver arbejdet med evidensbaseret træning af patienter med artrose (slidgigt) i knæ og hofte. Læs mere her.

Træningen er målrettet til dig, som har artrose i hofte og/eller knæ, og er baseret på den nyeste viden indenfor området, sammenholdt med tanker og ønsker fra dig. Det er ikke et krav, at du har diagnosen artrose, men hvis du har ledsmerter og/eller morgenstivhed, så er holdet også noget for dig.

Vores træning er hjælp til selvhjælp. Mange af øvelserne kan du efterfølgende klare i hjemmet, eller du kan fortsætte på vores andre hofte-/ knæhold. Vi lægger vægt på, at du kommer hver gang, idet træningen er væsentlig i forhold til forbedring af symptomer og livskvalitet. Du får det simpelthen bedre, og du får færre smerter, hvilket giver en bedre livskvalitet og du bliver mere glad.

Udover træningen underviser vi dig om gigt i knæ og hofte, hvor du bliver klogere på, hvad artrose er, og hvordan du lærer at leve med sygdommen.

Book en plads på holdet her.

Når træningsforløbet er afsluttet, bliver du igen undersøgt, så vi kan se, hvordan det er gået. Resultatet bliver tastet i en database, som lige nu indeholder resultaterne fra ca. 48.400 patienter. Resultaterne viser at 85% af deltagerne opnår gode resultater. Læs mere her.

Pris
Pris for et forløb, hvis du har en henvisning fra din læge er: 2.800 kr. Pris uden henvisning fra din læge er: 4.500 kr.

Book en plads på holdet her.

Call Now ButtonRING OP