GLA:D – Hofte og/eller knæ

GLA:D er for patienter med artrose (slidgigt) i hofte og/eller knæ. 

Vores GLA:D hold forår 2024
Mandag og onsdag kl. 16:00 (58) – Team Sara
Slut den 5. juni.

Tirsdag og torsdag kl. 16:00 (59) – Team Rune
Slut den 25. juni. 

Tirsdag og torsdag kl. 13:30 (61) – Team Sara
Start den 2. maj – slut den 4. juli. 

Vores GLA:D hold efterår 2024
Tirsdag og torsdag kl. 13:30 (62) – Martin Brangstrup
Start den 20. august – slut den 17. oktober 

Tirsdag og torsdag kl. 17:00 (63) – Rune
Start den 10. september – slut den 7. november.

Mandag og onsdag kl. 16:00 (64) – Sara
Start den 23. september – slut den 20. november.

Tirsdag og torsdag kl. 11:00 – (65) Daniel
Start den 8. oktober – slut den 5. december.

Ring til os på 5573 8844, hvis du vil med på næste hold, eller book en plads på holdet her.

Næstved Rygcenter er et af de steder i Næstved området, som har GLA:D instruktører. Vi kan derfor tilbyde GLA:D hold, hvor der bliver arbejdet med evidensbaseret træning af patienter med artrose (slidgigt) i knæ og hofte. Læs mere her.

Træningen er målrettet til dig, som har artrose i hofte og/eller knæ, og er baseret på den nyeste viden indenfor området, sammenholdt med tanker og ønsker fra dig. Det er ikke et krav, at du har diagnosen artrose, men hvis du har ledsmerter og/eller morgenstivhed, så er holdet også noget for dig.

Vores træning er hjælp til selvhjælp. Mange af øvelserne kan du efterfølgende klare i hjemmet, eller du kan fortsætte på vores andre hofte-/ knæhold. Vi lægger vægt på, at du kommer hver gang, idet træningen er væsentlig i forhold til forbedring af symptomer og livskvalitet. Du får det simpelthen bedre, og du får færre smerter, hvilket giver en bedre livskvalitet og du bliver mere glad.

Udover træningen underviser vi dig om gigt i knæ og hofte, hvor du bliver klogere på, hvad artrose er, og hvordan du lærer at leve med sygdommen.

Book en plads på holdet her.

Når træningsforløbet er afsluttet, bliver du igen undersøgt, så vi kan se, hvordan det er gået. Resultatet bliver tastet i en database, som lige nu indeholder resultaterne fra ca. 48.400 patienter. Resultaterne viser at 85% af deltagerne opnår gode resultater. Læs mere her.

Pris
Pris for et forløb, hvis du har en henvisning fra din læge er: 2.850 kr. Pris uden henvisning fra din læge er: 4.650 kr.

Book en plads på holdet her.

RING OP