Kolik

Hvordan kan en osteopat afhjælpe kolik?

Se videoen hvordan du kan afhjælpe smerter i nakken foran computeren.

Med nakkesmerter menes smerter i nakkeområdet. Det vil sige øverste den af ryggen og opad mod hovedet og udover skuldrene.

Symptomerne er de samme, hvad enten der er tale om akutte nakkesmerter (maks. 3 måneders varighed) eller kroniske nakkesmerter (mere end 3 måneders varighed).

13 procent af alle danskere har ondt i nakken lige nu. Én ud af fire har haft nakke- / skuldersmerter inden for de sidste 14 dage. I sjældne tilfælde kan nakkesmerter være et symptom på slidgigt, specifikke sygdomme eller følger efter eksempelvis piskesmældslæsioner. Men som regel skyldes nakkesmerter muskelspændinger på grund af fejlbelastning af nakkens og skuldrenes muskler.

Se vores osteopater her.

Elvira ,4 mdr.
Elvira ,4 mdr.Patient
Læs mere
”Uro og mavekneb hos min datter Elvira (født maj 2020) førte mig forbi osteopat Nadia Pedersen hos Næstved Rygcenter. Elvira var kun få måneder gammel, da vi kom hos Nadia første gang. Og der var meget hurtigt en effekt. Faktisk allerede efter første behandling. Vi kom kun tre gange hos Nadia. Den sidste gang var mere velvære for min datter”
Huxie ,14 mdr.
Huxie ,14 mdr.Patient
Læs mere
”Jeg havde gennem de seneste år hørt fra flere, at osteopat Hans Andersen, havde hjulpet deres små børn, så da maven drillede på min søn, vidste jeg, at jeg var nødt til at gøre noget. Jeg bestilte derfor tid hos Hans."
Mikkel Kruse Sørensen
Mikkel Kruse SørensenPatient
Læs mere
"Jeg var lettet over, at der fandtes nogen, der var i stand til at behandle min skade og give mig en diagnose helt vævsspecifikt. Stort set alle de mennesker jeg har mødt i sygehusvæsenet, har haft berøringsangst eller måske bare ikke været oplært til at mærke skader i det væv, der rent faktisk har været ramt."
Tidligere
Næste
Elvira Møller-5260

Nakkesmerter kan mærkes flere steder.

Smerterne kan optræde som hold i nakken, udstrålende smerter og træthedsfornemmelse i skuldre og arme, myoser, nedsat bevægelighed og stivhedsfornemmelse i nakken med mere. Søg læge hvis smerterne er pludselige og/eller voldsomme; hvis der er udstrålende smerter, føleforstyrrelser eller besvær med at styre arme og hænder.

4 facts

  • ..

Overskrift om kolik...

Text om kolik

Hvilke nakkesmerter kan en osteopat behandle?

Text om kolik

Huxi Hartmann

Overskrift om kolik

Text om kolik

Følg os på YouTube og få en masse gode tips og øvelser!

Se videoen med skuldreøvelser, som også kan lette nakkesmerter.

Vidste du at vi har holdtræning?

Vi har forskellige hold med fokus på ryg, nakke, efter fødsel, hofter og bækken, skuldre, Yoga, hold på maskiner, Parkinson hold og Apopleksihold

Klik her og se vores hold

Call Now ButtonRING OP