Sportsskade

Sportsskade

Er du udfordret med en sportsskade/ idrætsskade/ muskelsmerter ?

Har du en sportsskade / idrætsskade/muskelsmerter, kan den / de være kommet af forskellige grunde. Ofte vil det være en overbelastningsskade, fordi du måske er startet for hurtigt op med træning / løb / svømning, eller andet motion. I langt de fleste tilfælde er det en overbelastning ved for mange og tunge/ensartede bevægelser, der giver dig gener.

Det kan også være et vrid eller en uheldig bevægelse, der har givet dig smerter i kroppen, eller i dele af kroppen. Skader kan vise sig ved for eksempel en forstuvning, forstrækning, fibersprængning eller et knoglebrud. I kontakt-sport som fodbold, håndbold og volleyball, opstår akutte skader ofte ved den fysiske kontakt mellem to spillere.

Mathilda Rosenkrantz de Lasson
Mathilda Rosenkrantz de LassonPatient
Læs mere
en knæskade i foråret 2019 truede med at sætte en stopper for drømmen om at deltage. takket være behandlingerne hos Henrik kom Mathilda med til VM og dansede.
Terese Kaarsberg Puggaard
Terese Kaarsberg PuggaardPatient
Læs mere
Jeg har fået mere overskud igen og har næsten tabt de 10 kg. Jeg kan varmt anbefale Næstved Rygcenter, hvor både Hans Andersen, og hans medarbejdere har gjort en stor forskel for mig
Tidligere
Næste
sportsskade

Hvad kan du selv gøre, når du har en sportsskade / idrætsskade / har ondt i musklerne ?

Hvis du har pådraget dig en sportsskade / idrætsskade, er ro det første, der skal til. Du skal stoppe aktiviteten i det område, hvor skaden er. Du bør så vidt muligt have det skadede område over hjertehøjde.

Hvis det ikke er bedre inden for en til to uger, bør du søge hjælp hos en autoriseret behandler, som for eksempel en osteopat hos Næstved Rygcenter. Osteopaten kan sikre en god blodgennemstrømning og mobilisere området.

Vidste du at.. om sportsskader / idrætsskader / ondt i musklerne

  1. Ca. 25% af alle sportsskader er akutte.
  2. En sportsskade kommer typisk i starten eller slutningen af træningen.
  3. En sportsskade kan opstå ved en uheldig bevægelse eller et vrid.
  4. Fodbold er den sportsgren, hvor der hyppigst er sportsskader.
sportsskade

En osteopat kan hjælpe ved for sportsskade / ondt i musklerne / idrætsskade / pludselige smerter /mavesmerter

Som sportsudøver er der flere tilgange. Nogle dyrker sport / idræt for at holde sig i form og for at sikre og vedligeholde de færdigheder de har. Andre er eliteudøvere, og er meget afhængige af at kunne præstere det ypperste.

Osteopati kan være en effektiv behandlingsmetode ved sports-/ idrætsskader. Osteopater er uddannet til at identificere og behandle dysfunktioner i kroppens bevægelsesapparat, og kan derfor hjælpe med at genoprette funktioner og mindske smerter efter en skade.

Osteopati kan bruges til at behandle en række sportsskader, herunder muskelskader, ledbåndsskader, senebetændelse, der opstår ved overbelastning.

Behandlingen opfatter forskellige teknikker, herunder manipulation massage, udstrækning og forskellige øvelser. Vores osteopater vil også rådgive i forhold til at mindste risikoen for fremtidige skader.

Osteopati er en behandlingsform, der reducerer smerter og genopretter funktioner efter en skade. Hos Næstved Rygcenter er vores osteopater klar til at hjælpe dig.

Vidste du at vi har holdtræning?

Vi har forskellige hold med fokus på ryg, nakke, efter fødsel, hofter og bækken, skuldre, Yoga, hold på maskiner, Parkinson hold og Apopleksihold

Klik her og se vores hold

Call Now ButtonRING OP