Bækkenbundstræning

Vores bækkenhold henvender sig til dig, der har bækkenrelaterede smerter (det kan være i forbindelse med graviditet, efter operation i underlivet eller anden årsag), døjer med rejsningsproblemer eller oplever, at det kan være svært at holde på vandet, når du nyser, griner eller er fysisk aktiv.

På holdet lægger vi vægt på at skabe kontakt til bækkenbunden samt  styrke og stabilisere muskulaturen. Det primære fokus vil være bækkenbundstræning, men der vil også indgå øvelser, som indirekte påvirker bækkenbunden.

Book en tid hos Helene her.

Om problematikken er kommet snigende eller opstået pludseligt, så er du velkommen på holdet. Øvelserne vil blive tilpasset individuelt.

Holdet ledes af aut. fysioterapeut Helene Sander Bjerrum. Hun har interesse indenfor gynækologisk og obstetrisk fysioterapi og fik i foråret 2021 et grundlæggende kursus i undersøgelse og behandling af voksne med inkontinens.

Forudsætninger for at komme på holdet: Du skal have været til en undersøgelse ved en behandler hos Næstved Rygcenter (har du problemer med at holde på vand eller afføring, anbefaler vi at du bliver undersøgt af en af vores uroterapeuter), og kunne komme op og ned fra gulv selv eller ved hjælp fra en stol. Du skal kunne vende dig liggende.

Er du i tvivl om holdet er noget for dig kan du booke en tid hos aut. fysioterapeut og uroterapeut Helene Sander Bjerrum og få det undersøgt.

Book en tid hos Helene her.

 

Call Now ButtonRING OP