Bækkenbundstræning

Vores bækkenhold henvender sig til dig, der har bækkenrelaterede smerter (det kan være i forbindelse med graviditet, efter operation i underlivet eller anden årsag), døjer med rejsningsproblemer eller oplever, at det kan være svært at holde på vandet, når du nyser, griner eller er fysisk aktiv.

På holdet lægger vi vægt på at skabe kontakt til bækkenbunden samt  styrke og stabilisere muskulaturen. Det primære fokus vil være bækkenbundstræning, men der vil også indgå øvelser, som indirekte påvirker bækkenbunden.

Om problematikken er kommet snigende eller opstået pludseligt, så er du velkommen på holdet. Øvelserne vil blive tilpasset individuelt.

Holdet ledes primært af aut. fysioterapeut Josephine Klitgaard Jensen. Hun har interesse indenfor gynækologisk og obstetrisk fysioterapi og fik i foråret 2021 et grundlæggende kursus i undersøgelse og behandling af voksne med inkontinens.

Forudsætninger for at komme på holdet: Du skal have været til en undersøgelse ved en behandler hos Næstved Rygcenter (har du problemer med at holde på vand eller afføring, anbefaler vi at du bliver undersøgt af en af vores uroterapeuter), og kunne komme op og ned fra gulv selv eller ved hjælp fra en stol. Du skal kunne vende dig liggende.

Holdet foregår på Eskadronsvej 4D i Næstved. Det koster 250 kr. om måneden at være med på et hold. For 100 kr. mere om måneden, kan du frit træne alt det du vil på maskinerne i vores træningsmiljø (bemærk, at du skal have et nøglekort, som koster et engangsbeløb på 100 kr. Hvis du ikke ønsker at træne mere, vil vi meget gerne have kortet tilbage.

Er du i tvivl om holdet er noget for dig kan du booke en tid hos aut. fysioterapeut og uroterapeut Josephine Klitgaard Jensen eller Helene Sander Bjerrum og få det undersøgt.