Ondt i ryggen

80% af danskerne har rygsmerter

Undersøgelser viser, at 80% af danskerne har ondt i ryggen, og ca. halvdelen af os lider af søvnbesvær på grund af rygsmerter. Med målrettet træning kan du mindske smerterne, forbedre konditionen og din bevægelighed samt styrke dine muskler – og du kan igen komme til at gøre lige det, du har lyst til.

Ondt i ryggen, hold i ryggen, lumbago, iskias. Der er mange navne på akutte smerter i lænd og/eller ryg. De fleste af os oplever smerterne på et tidspunkt i livet. Rygsmerter kan udløses af en pludselig bevægelse, længere tids belastning af ryggen, eller uden nogen umiddelbar årsag. Smerterne opstår i muskler, ledbånd og/eller led i ryggen.

Et led kan ”låse” og musklerne spænde op. Rygsmerter er ganske almindelige, og er i de allerfleste tilfælde ufarlige, men ubehagelige. De fleste klarer selv behandlingen af deres ryggener. En af de vigtigste ting at huske er, at du skal holde dig i bevægelse – også selvom du har ondt.

Hos Næstved Rygcenter tilbyder vi en Rygskole, der gennem de seneste snart 10 år, har hjulpet mere end 800 patienter med ondt i ryggen. Og med gode resultater. Vores Rygskole findes også i en online version – Rygskolen Online – hvor du kan styrk din ryg, når og hvor det passer dig.

Hør nærmere eller book en plads på Rygskolen:
Telefon 5573 8844 eller på mail@nryg.dk

Telefontider:
Mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).​

 

Call Now ButtonRING OP