Babyer / Børn

Børnebehandling - Behandling af babyer / børn - Osteopat - Næstved Rygcenter

Børnebehandling – Osteopat – Næstved Rygcenter

Osteopaten har et indgående anatomisk og fysiologisk kendskab, samt behersker en masse blide behandlingsteknikker, herunder kraniosakral terapi, som har vist sig at have en fantastisk effekt på børn.

Torticollis og Osteopati
Ved behandling af børn har det vist sig, at osteopati har en særlig god virkning ved Torticollis (børn der kun drejer hovedet til en side og dermed bliver flad i baghovedet ved altid at ligge på samme side. Som regel på grund af for høj spænding i mm sterno cleido mastoideus).

Kolik og Osteopati
Kolik kan have mange årsager. Det skyldes ofte at barnets mavetarmsystem ikke er fuldt udviklet, men årsagen kan også ligge i små blokeringer i rygsøjlen eller kramper i de små muskler, som ligger i mavetarmsystemet. Osteopaten kan blidt løsner disse blokeringer og afspænde musklerne.

Herudover giver osteopaten også gode råd til forældrene i baby-massageøvelser samt hvilken kost moderen kan spise, når hun ammer.

Adfærdsproblemer, læse, koncentration
Osteopati har også vist sig at have god effekt på børn med adfærdsproblemer, læse, koncentration med mere. Her inddrager osteopaten altid forældrene i behandlingen og vejleder i evt. babymassage eller øvelser samt rådgiver om barnets behov.

Patienterne siger
Læs her, hvad Kristina Enggaard siger om den behandling, som hendes søn Jeppe fik hos Nikolaj Kaufmann.

Når det handler om børn, er vores behandlere: osteopaterne Hans Andersen | Carsten Holmstrøm Munch | Jacob Fabricius Hacke | Nikolaj Kaufmann | Anders BengtssonNadia Pedersen

Men du kan også møde Henrik Thorsø Christensen, der er 5 års studerende i osteopati.