Smerter i hånd

Ondt i hænderne / ondt i hånden – håndleddet / smerter i hånd

Vi kan hjælpe dig af med ondt i hænderne / smerter i hånden / håndleddet / smerter i hånd.

Vores hænder består af 27 små knogler i hver hånd. Det er vigtigt, at knoglerne / fingrene fungerer på en optimal måde (uden fejlstillinger), for at sikre en optimal funktion i hånd, håndled og fingre.

Dit håndled er et meget komplekst led, der består af underarmsknoglen, spolebenet og 8 håndrodsknogler. Håndrodsknoklerne er stramt forbundet med hinanden ved hjælp af små ledbånd. Smerter i hånd / fingre kommer som regel på grund af problemer, der hvor smerten / symptomet er lokaliseret, hvorimod smerter i håndleddet kan komme fra albuen, skulder eller underarmen.

En osteopat hos Næstved Rygcenter kan undersøge din hånd, albue, skulder, samt udføre nogle test, der tydeligt vil vise, hvor problemet kommer fra, og dermed sætte ind med den rette behandling, der giver dig et bedre livskvalitet uden smerter.

Jesper Hansen
Jesper HansenPatient
Læs mere
Jesper har gennem årene været hos forskellige behandler, men vender hver gang tilbage til aut. fysioterapeut og osteopatstuderende Henrik Thorsø Christensen.
Micheal
MichealPatient
Læs mere
Jeg blev enormt overrasket over, hvor hurtigt Anders fik styr på mine smerter. Han er utroligt behagelig og samtidig hyggelig at komme hos. Fra første behandling følte jeg mig i trygge hænder.
Tidligere
Næste
Gigt - hånd - osteopati - Næstved Rygcenter

Hvad kan du selv gøre, når du har ondt i hånden / håndleddet ?

Når du har ondt i hånden, fingrene, håndleddet er det en god ide at tænke på, om du dagligt foretager mange ensartede, og måske belastende bevægelser med hænderne.

Overbelastning kan give smerter, og med små ændringer i dine daglige rutiner, kan du måske undgå smerter. Ved smerter i mere end et par uger, er det en god ide, at du søger professionel hjælp hos en af osteopaterne hos Næsted Rygcenter.

Vidste du at... om håndleds smerter / ondt i hånden

  1. Hver af vores hænder består af 27 små knogler
  2. Smerter i hænder – håndled – fingre kan være forårsaget af overbelastning
  3. Artrose (slidgigt) er også en hyppig årsag til smerter – især når du kommer op i alderen.
  4. I sjældnere tilfælde, kan der være tale om brud, der giver smerter.
smerter i hånd

En osteopat kan hjælpe ved håndleds smerter / ondt i hænderne

Når du kommer til en osteopat hos Næstved Rygcenter vil dine smertefulde hænder bliver undersøgt, men også dit håndled, albue og skulder.

Det skyldes, at smertens årsag ikke nødvendigvis er hænderne. For at give den rette behandling, er det vigtigt at finde årsagen. Osteopaten gennemgår en test af din bevægelighed (fleksion) i dine hænder, en udstrækning (ekstension) af dine hænder, og finder ud af om der er knuder eller deformiteter i dine fingre.

Hvis du har artrose (slidgigt), artrit (leddegigt) eller en fraktur (et brud), er din bevægelighed nedsat. Her kan osteopaten hjælpe eller vejlede til en anden sundhedsfaglig enhed /-person.

Vidste du at vi har holdtræning?

Vi har forskellige hold med fokus på ryg, nakke, efter fødsel, hofter og bækken, skuldre, Yoga, hold på maskiner, Parkinson hold og Apopleksihold

Klik her og se vores hold

RING OP