Projektleder – Næstved Rygcenter

Behandling af babyer

Næstved Rygcenter søger en serviceminded digital projektleder.

Vil du være en del af vores mission: At hjælpe mennesker til et bedre liv uden smerter?

Du vil blive en del af et engageret og dynamisk team af dygtige og dedikerede kolleger, der lægger vægt på høj faglighed, kvalitet, god service, samt et godt arbejdsmiljø.

Vi er en virksomhed i rivende udvikling. Vi tæller i dag ca. 30 ansatte (+ 7 i 2020) og har en forventning om at passere de 40 indenfor de næste 2-3 år.

Vi har derfor behov for nye hænder i administrationen, som kan støtte direktøren i at implementere de mange nye tiltag og produkter, der er i støbeskeen. Vi har en lille administration, så vi hjælper hinanden på tværs af faglighed, når det gælder.

Vi har det sjovt og der er en god stemning i hele huset, selv om vi har travlt. Vi leverer ydelser, der giver vores medmennesker et bedre liv, det er meget motiverende og giver glæde.

Vores økonomi er sund og vi investerer gerne i de rigtige ideer.

Du skal have erfaring med:
Projektledelse, digital marketing og kundeservice
Projektledelse på udvikling af nye produkter
Projektledelse på go-to-market
Projektledelse på in-house implementering

Ansvarlig for markedsføring på SOME (erfaring med Facebook, Instagram, YouTube, Google med mere)

Deltage i servicering af vores kunder, det være sig på telefon eller ved kundens fysiske tilstedeværelse i virksomheden.

Du skal være robust og du kan jonglere med flere bolde på én gang. Du skal have lyst til at tage ansvar for egne opgaver, og har ikke behov at blive mindet om hvad der skal gøres.

Vi understøtter flere af FN’s verdensmål, heriblandt nr. 3: Sundhed og Trivsel og nr. 5: Ligestilling mellem kønnene. Vi er en virksomhed, der tror på diversitet, og på at alle skal have mulighed for at vokse med jobbet.

Send en motiveret ansøgning og dit CV senest den 26. marts på [email protected]

Har du spørgsmål kan du kontakte direktør Søren Mikkelsen på telefon 26 188 111

Med venlig hilsen

Næstved Rygcenter