Thomas Hyldelund

Thomas Hyldelund

Aut. osteopat D.O.,  aut. fysioterapeut (BSc.PT) - Faglig direktør hos Næstved Rygcenter

Thomas Hyldelund er årgang 89 og blev færdig som fysioterapeut i 2013. Siden da har han arbejdet på klinik og blev i 2018 uddannet osteopat.

Book en tid hos Thomas her.

Med titlen aut. osteopat mestrer Thomas hele kroppen, men er ekspert inden for rygsmerter. Hovedpine, piskesmæld og sportsskader har også hans store interesse.

I et forløb hos Thomas vil der, ud over behandling, være fokus på at identificere de faktorer, som betyder mest for dine smerter, samt hvad du selv kan gøre for at komme dem til livs. Han har en særlig evne til at lytte og forstå dine udfordringer, og han vil sammen med dig lægge den rette plan for din forløb. En af hans særlige kompetencer er kommunikationen med dig som patient, og du vil helt sikkert føle dig i trygge hænder.

Udover at hjælpe dig med dine udfordringer, er Thomas også faglig direktør hos Næstved Rygcenter. Det betyder, at hverdagen også er fyldt med faglig sparring til alle behandlerne. Han er på jagt efter at tilbyde dig den allerbedste kvalitet i dit forløb hos Næstved Rygcenter.

Book en tid hos Thomas her.

Som tidligere elite badmintonspiller, kender Thomas til alle de udfordringer, der kan opstå. Udfordringer der kan hindre dig i at nå dine mål.

Thomas bor i Køge med sin kone og to drenge (årgang 2016 og 2019).

Find vores øvrige osteopater her.