Thomas Hyldelund

Thomas Hyldelund

Aut. osteopat,  aut. fysioterapeut (BSc.PT) - Faglig direktør hos Næstved Rygcenter

Thomas Hyldelund er årgang 89 og blev færdig som fysioterapeut i 2013. Siden da har han arbejdet på klinik og blev i 2018 uddannet osteopat.

Book en tid hos Thomas her.

Med titlen aut. osteopat mestrer Thomas hele kroppen, men er ekspert inden for rygsmerter. Hovedpine, piskesmæld og sportsskader har også hans store interesse.

I et forløb hos Thomas vil der, ud over behandling, være fokus på at identificere de faktorer, som betyder mest for dine smerter, samt hvad du selv kan gøre for at komme dem til livs. Han har en særlig evne til at lytte og forstå dine udfordringer, og han vil sammen med dig lægge den rette plan for din forløb. En af hans særlige kompetencer er kommunikationen med dig som patient, og du vil helt sikkert føle dig i trygge hænder.

Udover at hjælpe dig med dine udfordringer, er Thomas også faglig direktør hos Næstved Rygcenter. Det betyder, at hverdagen også er fyldt med faglig sparring til alle behandlerne. Han er på jagt efter at tilbyde dig den allerbedste kvalitet i dit forløb hos Næstved Rygcenter.

Book en tid hos Thomas her.

Osteopaterne hos Næstved Rygcenter dækker: Næstved, Køge, Faxe, Ringsted, Vordingborg, Stege, Nykøbing F, Præstø, Glumsø, Sorø, Slagelse, Haslev

Næstved Rygcenter tilbyder GRATIS telefon-konsultation.

Næstved Rygcenter tilbyder en gratis telefon konsultation til dig, der er i tvivl om, hvad der er den rette behandling for dig.

Gratis telefon konsultation

Er du interesseret i at tale med aut. osteopat – og ejer af Næstved Rygcenter - Hans Andersen, eller aut. osteopat og faglig direktør Thomas Hyldelund, inden du bestiller tid til første konsultation, så book en tid til en opringning. Du kan kontakte os mail@nryg.dk eller 55 73 88 44.

Som tidligere elite badmintonspiller, kender Thomas til alle de udfordringer, der kan opstå. Udfordringer der kan hindre dig i at nå dine mål.

Thomas bor i Køge med sin kone og to drenge (årgang 2016 og 2019).

Find vores øvrige osteopater her.

RING OP