Nadia Pedersen

Nadia Pedersen - Fysioterapeut og Osteopat - Næstved Rygcenter

Aut. fysioterapeut og aut. osteopat.

Nadia, der er årgang 1984, har taget sin uddannelse til aut. fysioterapeut i Tyskland, og blev færdig i 2007. Efter flere års erfaring med fysioterapi på klinik søgte hun mere viden om kroppens sammenhænge, for at få en mere helhedsorienteret tilgang til behandlingerne. Derfor begyndte hun i 2015 uddannelsen til osteopat på The International Academy of Osteopathy® i København. En uddannelse, som hun afsluttede i 2020. Derfor kan hun nu kalde sig aut. osteopat.

Book en tid hos Nadia her.

I de fem år Nadia har læst osteopati, har hun været alle kroppens funktioner igennem, og har derfor et indgående kendskab til, hvordan kroppen hænger sammen.

Nadia behandler hele familien i alle aldre – med særlig interesse i kvinderelaterede problematikker, så som graviditets- og/eller fødselsrelaterede problematikker, samt gynækologiske problematikker. Hun har ligeledes stor interesse i behandling af babyer og små børn, hvor hun gennem kurser og workshop tilegner sig endnu mere viden inden for dette speciale. Hun arbejder med manuelle teknikker kombineret med fysioterapeutiske øvelser, så du aktivt kan være med til at opnå varig bedring. I forbindelse med sit arbejde vægter Nadia specielt nærvær og dedikation.

Nadia behandler på klinikken i Købmagergade."

Privat bor hun med sin mand og barn (årgang 2018). Hun elsker haven hjemme i Skælskør, samt selvtilrettelagte oplevelsesrejser.

Book en tid hos Nadia her.

Find vores andre osteopater her.