Nadia Pedersen

Nadia Pedersen - Fysioterapeut og Osteopat - Næstved Rygcenter

Aut. fysioterapeut og aut. osteopat.

Nadia, der er årgang 1984, har taget sin uddannelse til aut. fysioterapeut i Tyskland, og blev færdig i 2007. Efter flere års erfaring i at lave fysioterapi på klinik søgte hun mere viden om kroppens sammenhænge, for at få en mere helhedsorienteret tilgang til behandlingerne. Derfor begyndte hun i 2015 at læse på The International Academy of Osteopathy® i København. I de fem år Nadia har læst osteopati, har hun været alle kroppens funktioner igennem, og har derfor et indgående kendskab til, hvordan kroppen hænger sammen.

​Med 12 års erfaring som aut. fysioterapeut har Nadia, som nævnt, et indgående kendskab til hele kroppen, men hun har en særlig interesse for at behandle kvinder med udfordringer i forhold til graviditet, fødsel, efterfødsel, menstruationssmerter og spædbarnsbehandling. Hun har også en stor viden, erfaring og interesse i problematikker om knæ og de indre organer.

Privat bor hun med sin mand og barn (årgang 2018). Hun elsker haven hjemme i Skælskør, samt selvtilrettelagte oplevelsesrejser.

Nadia behandler på klinikken i Købmagergade.

Book en tid hos Nadia:
Telefon 5573 8844 - eller på [email protected]

Telefontider:
Mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen til kl. 14:00).

Dertil kommer, at disse seks behandlere alle er fuldt uddannet osteopater:
Hans Andersen | Anders Bengtsson | Carsten Holmstrøm Munch | Nikolaj Kaufmann | Jacob Fabricius Hacke

​Hos Næstved Rygcenter her vi desuden aut. fysioterapeut Henrik Thorsø Christensen, der har læst osteopati i 5 år.