Nadia Pedersen

Nadia Pedersen - Fysioterapeut og Osteopat - Næstved Rygcenter

Aut. fysioterapeut og snart aut. osteopat.

Nadia, der er årgang 1984, har taget sin uddannelse til aut. fysioterapeut i Tyskland, og blev færdig i 2007. Efter flere års erfaring i at lave fysioterapi på klinik søgte hun mere viden om kroppens sammenhænge, for at få en mere helhedsorienteret tilgang til behandlingerne. Derfor begyndte hun i 2015 at læse på The International Academy of Osteopathy® i København. I de fem år Nadia har læst osteopati, har hun været alle kroppens funktioner igennem, og har derfor et indgående kendskab til, hvordan kroppen hænger sammen.

Nadia har bestået sin eksamen til osteopat i november 2020. Lige nu afventer hendes autorisation på at blive godkendt i Styrelsen for Patientsikkerhed. Med en godkendelse kan hun kalde sig aut. osteopat.

​Med 12 års erfaring som aut. fysioterapeut har Nadia, som nævnt, et indgående kendskab til hele kroppen, men hun har en særlig interesse for at behandle kvinder med udfordringer i forhold til graviditet, fødsel, efterfødsel, menstruationssmerter og spædbarnsbehandling. Hun har også en stor viden, erfaring og interesse i problematikker om knæ og de indre organer.

Privat bor hun med sin mand og barn (årgang 2018). Hun elsker haven hjemme i Skælskør, samt selvtilrettelagte oplevelsesrejser.

Nadia behandler på klinikken på Eskadronsvej til udgangen af maj 2021. Derefter vil hun være at finde i Købmagergade.

Book en tid hos Nadia:
Telefon 5573 8844 - eller på [email protected]

Telefontider:
Mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen til kl. 14:00).

Dertil kommer, at disse seks behandlere alle er fuldt uddannet osteopater:
Hans Andersen | Anders Bengtsson | Carsten Holmstrøm Munch | Nikolaj Kaufmann | Jacob Fabricius Hacke

​Hos Næstved Rygcenter her vi desuden Henrik Thorsø Christensen, der har læst osteopati i 5 år.