Ditte Høyer Knudsen

Ditte Høyer Knudsen - fysioterapeut - Næstved Rygcenter

Aut. f​ysioterapeut

Ditte Høyer Knudsen er født i 1995, og blev færdiguddannet aut. fysioterapeut i juni 2019 i Næstved. Ditte kom til Næstved Rygcenter i juni 2022.

Ditte har en stor interesse for fødder og speciallavede indlæg (Zoles). Vi ved alle, når der er noget, der virkelig interesserer os, så bliver vi også gode til det, og det er Ditte, når det handler om fødder. Hos hende kan du få 3D scannet dine fødder og efterfølgende få 3D printet indlæg til dine sko.

Som aut. fysioterapeut mestrer Ditte hele kroppen. Hun sætter pris på, at du er i de bedste hænder, når du kommer hos hende. Den personlige kontakt mellem dig og hende er vigtig.

Ditte har tidligere arbejdet på klinik i København, og har udover uddannelsen til fysioterapeut en række kurser i skulde, bækken og knæ. Hun er kostvejleder og har undervist i styrketræning og stabilitet. Hun har været fysisk træner for tennisspillere i alle aldersgrupper og niveauer for B93 Tennis i 2 år.

Hun er meget fysisk aktiv, og har tidligere oplevet, hvor begrænsende det kan være, hvis der er en problematik med fødderne. Både grundet påvirkning af det fysiske funktionsniveau, men også rent mentalt (bevægelse giver et større mentalt overskud i en til tider travl dagligdag).

Ditte har altid dyrket en del motion selv - håndbold og fodbold i ungdomsårene, og senere har interessen for styrketræning og løb meldt sig. Dette har med tiden budt på forskellige skadesforløb, hvor hun selv har erfaret, hvor vigtigt det er med den rette hjælp for at komme mest hensigtsmæssigt tilbage på rette vej.

Ditte startede på osteopati-studiet til september 2022.

Ditte bor i Næstved med sin kæreste.

Telefontider:
Mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).​

Se alle vores fysioterapeuter her.

 

RING OP