Daniel Bødtger

Daniel Bødtger er årgang 1993. Han er uddannet fysioterapeut fra skolen i Næstved i januar 2021, og blev umiddelbart derefter ansat hos Næstved Rygcenter.

Daniel begyndte at læse psykologi på RUC, og havde også tanker om at studere medicin, inden hans far guidede ham mod fysioterapistudiet. Her kan han kombinere interessen for både det naturvidenskabelige og det humanistiske.

Daniel lægger vægt på de to ord fysioterapi består af: fysio = kroppen, og terapi = mennesket, der har/er kroppen. Daniel har således en holistisk tilgang til sine patienter og mener, at resultater bedst opnås ved at tage udgangspunkt i dine interesser og personlige mål med forløbet.

Det er mennesket, der er i fokus hos Daniel, og diagnosen er derfor snarere et værktøj til at lægge den optimale behandlingsplan, og hjælpe dig bedst muligt mod det ønskede mål. For at kunne hjælpe og støtte den dig bedst muligt, søger han konstant ny viden, og er selv forskningsaktiv.

Som uddannet fysioterapeut har han fokus på hele kroppen, og har erfaring med en bred vifte diagnoser. Specielt skulderproblematikker, slidgigt, diskusprolaps og nakkeproblemer har han arbejdet meget med. Dertil kommer, at han har specialiseret sig inden for Parkinson og kroniske smerter.

I april 2021 tog han derudover uddannelsen som GLA:D instruktør (træningshold for dig med slidgigt i hofte og/eller knæ).

Under uddannelsen var Daniel i en af praktikkerne tilknyttet Næstved Rygcenter, hvor den faglige viden, og den brede vidensdeling inspirerede ham til at søge til klinikken igen.

Daniel er tilknyttet vores klinik på Eskadronsvej.

Privat bor han i Næstved med sin kæreste, deres søn (maj 2019) og deres datter (januar 2022).

Bestil en tid hos Daniel på 5573 8844

Se alle vores fysioterapeuter her.

Call Now ButtonRING OP