Balancehold

Kom og vær med på vores Balancehold. Vi har to hold om ugen. Det er mandage kl. 14:00. og torsdage kl. 13:30. Det er aut. fysioterapeut Sebastian Emil Madsen, der guider jer gennem en time med masser af øvelser til at styrke balancen.

Holdet foregår på Eskadronsvej 4D i Næstved. Det koster 250 kr. om måneden at være med på et hold. For 100 kr. mere om måneden, kan du frit træne alt det du vil på maskinerne i vores træningsmiljø (bemærk, at du skal have et nøglekort, som koster et engangsbeløb på 100 kr. Hvis du ikke ønsker at træne mere, vil vi meget gerne have kortet tilbage. Du er velkommen ligegyldigt hvilken alder du har, selvom holdet især henvender sig til dig, der er +55 år.

Snak med din behandler om holdet, eller kig med her.

Svimmelhed er meget udbredt, og især hos ældre. Med alderen oplever vi, at balancen bliver dårligere. Samtidigt svinder muskelstyrken. For nogle bliver det invaliderende, og de sociale kontakter forsvinder.

Ved længere tids sygdom eller gradvist mere inaktivitet forringes balancen. På grund af balanceproblemer oplever omkring 1/3 af alle over 65 år mindst et fald om året.

Langt de fleste af os mærker udfordringer med balancen i perioder i livet, og især ved hurtige bevægelser. Det kan være, når vi rejser os for hurtigt, eller når vi lægger os ned. Så kan der gå nogle få sekunder inden vi er igen er i balance i kroppen. Måske ikke farligt, men ubehageligt.