Balancehold

Kom og vær med på vores Balancehold. Vi starter den 6. september 2021 og det er hver mandag kl. 14:00. Det er aut. fysioterapeut Sebastian Emil Madsen, der guider jer gennem en time med masser af øvelser til at styrke balancen.

Det koster 250 kr. om måneden at være med på holdet, der både trækker smil på læben og svedperler på panden. for 100 kr. mere om måneden, kan du købe adgang til vores træningsmiljø på Eskadronsvej (bemærk, at du skal have et nøglekort, som koster 100 kr. i depositum. Det vil sige penge, som du får tilbage, hvis du afleverer kortet). Du er velkommen ligegyldigt hvilken alder du har, selvom holdet især henvender sig til dig, der er +55 år.

Snak med din behandler om holdet, eller kig med her.

Svimmelhed er meget udbredt, og især hos ældre. Med alderen oplever vi, at balancen bliver dårligere. Samtidigt svinder muskelstyrken. For nogle bliver det invaliderende, og de sociale kontakter forsvinder.

Ved længere tids sygdom eller gradvist mere inaktivitet forringes balancen. På grund af balanceproblemer oplever omkring 1/3 af alle over 65 år mindst et fald om året.

Langt de fleste af os mærker udfordringer med balancen i perioder i livet, og især ved hurtige bevægelser. Det kan være, når vi rejser os for hurtigt, eller når vi lægger os ned. Så kan der gå nogle få sekunder inden vi er igen er i balance i kroppen. Måske ikke farligt, men ubehageligt.