Ældre Fitness

Hver tirsdag kl. 12:30 er der Ældre Fitness med Martin Brangstrup og der er fortsat ledige pladser – og Anne garanterer sved på panden og smil på læben.

Ældre fitness er et hold, der henvender sig til dig, der gerne vil forsætte med at have en aktiv livsstil, holde kroppen rørig og selv klare hverdagens gøremål.

Book en plads på holdet her.

Vi ved, at der med regelmæssig fysisk aktivitet følger mange fordele. Du kan blandt andet mindske risikoen for forhøjet blodtryk, blodpropper, hjertekarsygdomme og stivhed i muskler og led.

Selve træningen vil bestå af forskellige elementer. Vi vil få trænet og udfordret vores kondition, styrke, balance og forhåbentlig lattermusklerne. I træningen vil vi inddrage håndvægte, store og små bolde, glidestykker, måtter, stole, kortspil – kun fantasten sætter grænser.

Book en plads på holdet her.

Der vil være fokus på det sociale i holdtræning, og derfor er der plads til alle, uanset om du er gående, gående med stok eller rollator. Du er mere end velkommen.

Holdet foregår på Eskadronsvej 4D i Næstved. Det koster 400 kr. om måneden at være med på et hold. For 100 kr. mere om måneden, kan du frit træne alt det du vil på maskinerne i vores træningsmiljø (bemærk, at du skal have et nøglekort, som koster et engangsbeløb på 100 kr. Hvis du ikke ønsker at træne mere, vil vi meget gerne have kortet tilbage.

Book en plads på holdet her.