Jan Olsen - Næstved Rygcenter-2339

Tilbagefald efter rygoperation

For mere end 10 år siden blev Jan Wilcken Olsen opereret for en diskusprolaps i ryggen på Køge Sygehus. Med flere tilbagefald og mange smerter i ryggen, anbefalede en kammerat Jan at opsøge en osteopat hos Næstved Rygcenter. Og det har Jan ikke fortrudt.

Jan havde i perioder gået til fysioterapeut, uden der havde været synlige og vedvarende forbedringer. Smerterne var fortsat et helvede for ham. Med et telefonopkald til Næstved Rygcenter fik Jan hurtigt en tid hos aut. osteopat Hans Andersen.

Se vores osteopater her. Book en tid her.

”Det var en god oplevelse. Meget hurtigt fik jeg tillid til, at det her var det rigtige for mig. Hans Andersen var didekeret, og havde fuld fokus på mine udfordringer allerede fra det øjeblik jeg kom ind i behandlerlokalet. Hans var den første, der ”tuder” mærke, der hvor operationsarret er. Han mærkede, hvordan jeg reagerede, mens jeg udførte nogle øvelser. Han forklarede, hvad det skete, og hvorfor jeg havde ondt” siger Jan Wilcken Olsen.

Da jeg kom ud efter første behandling, kunne han allerede mærke forandringer. Som han siger: ”Da jeg gik ind, var jeg som en gammel mand, der ikke kunne ret meget. Da jeg kom ud, føltes det meget bedre, og sådan fortsatte det”.

Behandlingen har betydet, at Jan igen kan gå lange ture, og  han kan komme ned og binde sine egne sko. ”Jeg er bare så glad og anbefaler alle jeg kender til at opsøge en osteopat. Hos Næstved Rygcenter har de flere, og jeg er sikker på, at de andre osteopater i huset også er dygtige” slutter en glad Jan.

Se vores osteopater her. Book en tid her.

Call Now ButtonRING OP