Stressramte

Holdet er til dig som føler dig presset i hverdagen.

Tiden slår ikke til, og du har konstant dårlig samvittighed. Du synes ikke rigtigt, at der er plads til ”mig-tid”. Måske føler du dig mere stresset end normalt i hverdagen, og du mangler  overskud til at kunne håndtere arbejdsopgaver, og samtidig have tid til familie og venner? Måske har det stået på i alt for lang tid, og du er sygemeldt.

Vi tager imod dig, der lider af stress (også selvom det ikke er diagnosticeret), du har en kronisk skade, og kan ikke finde ro, eller måske en hjernerystelse. Vi fristes til at sige to ord om holdet: stress og mindfulness.  Du kan komme og få et pusterum i din hverdag og møde ligesindede. Vi sætter farten helt ned, både i åndedrættet, i bevægelserne og i tankerne.

Holdet vil blandt andet indeholde stimulering af sanserne i form af berøring og tryk på egen krop, selvmassage, vejrtrækningsteknikker, øvelser der åbner op for thorax (brystkassen) og giver plads til åndedrætsmusklen, lange blide stræk, grounding, meditation og dufte, alt sammen med formål om at stimulere og aktivere dit parasympatiske nervesystem. 

Du vil efter få gange opleve færre spændinger, forbedret søvn, større overskud samt mere fred og ro i dit nervesystem.

 Holdet er ledet af aut. fysioterapeut Julie Sønderup og foregår på Eskadronsvej. Julie er af natur rolig og smilende, og hun er det perfekte match til dette hold.

Book en plads på et af vores hold her.

Call Now ButtonRING OP