Voldsomme psykiske og fysiske smerter var hverdag for Mikkel

Mikkel Kruse

Et meget voldsomt overfald førte Mikkel Kruse Sørensen til behandling hos osteopat Hans Andersen – Næstved Rygcenter. Mikkel havde et piskesmæld.
Voldsomme psykiske og fysiske smerter var hverdag for Mikkel, da han i 2014 fik en tid hos osteopat Hans Andersen. Meget hurtigt fik Hans sat ord på, hvad det var, Mikkel kæmpede med, og i et forståeligt sprog.

"Jeg var lettet over, at der fandtes nogen, der var i stand til at behandle min skade og give mig en diagnose helt vævsspecifikt. Stort set alle de mennesker jeg har mødt i sygehusvæsenet, har haft berøringsangst eller måske bare ikke været oplært til at mærke skader i det væv, der rent faktisk har været ramt. Derved har jeg gået fra at være en patient med en meget let psykisk diagnose, til én, der nu med papirerne i hånden kan pege på hovedet og sige, der er noget derinde, der gør ondt.

Book en tid hos Hans her.

Og jeg var lettet over, at nogen kunne forklare mig, hvad jeg fejlede, så jeg forstod det. Det var en lettelse, at der var en diagnose, og at det ikke bare var mig, der var ”løs inde i hovedet”. Der var en fysisk grund til, at jeg havde det så dårligt” siger Mikkel.

For hver behandling hos Hans Andersen fik Mikkel det bedre, men det er et langt sejt træk.

Hans Andersens dokumentation i forhold til Mikkels sygdomsforløb har været afgørende for, hvilke muligheder han har fået hos Næstved Kommune, og i forhold til hele hans erstatningssag.
Mikkel er fortsat i behandling hos Hans, samtidig med, kommunen har sat ham i et ressourceforløb nogle timer i en børnehave. ”Jeg tager en dag ad gangen. Uden den hjælp jeg har fået hos Hans, ved jeg ikke, hvor jeg havde været i dag” slutter Mikkel Kruse Sørensen.

Book en tid hos Hans her.

Læs mere om piskesmæld her: https://naestvedrygcenter.dk/osteopati/specialer/piskesmaeld--trafikulykke.aspx

Book en tid hos osteopat Hans Andersen på telefon 5573 8844 eller på mail@nryg.dk
Telefontider: mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).​

Læs mere om vores osteopater her.

 

Call Now ButtonRING OP