Vi kommer gerne ud til dig med et foredrag og en Kropsanalyse

Lissi Lund

Næstved Rygcenter besøger jævnligt virksomheder med vægten til kropsanalyser under armen og nyeste viden i hovedet. Vi var for nyligt været hos FOA Sydsjælland, og kommer også gerne ud til din virksomhed. Lissi Lund fra FOA Sydsjælland oplyser, at deltagerne efterfølgende har udtalt:​

Min oplevelse med kropsanalyse var en øjenåbner om, at det er vigtigt at passe på sig selv. Selvom jeg godt vidste, at det ikke var helt OK, havde jeg dog ikke forstillet mig at være så ”gammel”. Jeg har fået noget med hjem at tænke over.

​Jeg fik en god forklaring på, hvordan jeg læser tallene på det printede papir (resultatet af kropsanalysen), og fik et indblik i, hvordan min krop har det lige nu, men det var ikke noget jeg ikke vidste i forvejen. Fysioterapeuten var god til at tage sig tid til at forklare dybere, når der var spørgsmål.

Jeg synes, det var MEGET interessant og kunne godt tænke mig, der kom en opfølgning. Der presser sig nogle spørgsmål på, efter jeg har ”tygget” lidt på alle de informationer vi fik, og også ”hvad gør jeg nu”.

Det var et godt arrangement, og fysioterapeuten gjorde det godt. Oplysningerne gav stof til eftertanke. Også al den faglige snak omkring, hvordan vores krop og hjerne virker og har behov for og ikke mindst ikke behov for.

I alt en god eftermiddag med kollegerne, ja bortset fra at vi fik en masse sund latter ud af det, så bekræftede det mig i meget af det, jeg egentlig godt vidste i forvejen omkring min krop.

Det var godt at få det fortalt på en lidt anden måde og synes et eller andet sted, det gav stof til eftertanke i forhold til kost og motion.

For mig var det en rigtig god oplevelse og dejligt, at det var som samlet trop. Motiverende uden løftede pegefingre. Godt at få fokus på sundhed i vores stillesiddende job (synes altså ikke at kage skal afskaffes J). Det faldt godt ind med vores tæl skridt kampagne. Det kunne være alletiders med en opfølgning fx om ½ år.

Jeg synes, det var spændende at se/høre, hvordan min krops tilstand var. Det gav mig noget viden om, hvad jeg skal arbejde videre med, og også hvor der skal sættes ind for at få en sundere krop.

Vi kommer også gerne ud i din virksomhed, i foreninger og andre fællesskaber og tilbyder Kropsanalyser - du kan skrive til os på mail@nryg.dk

Call Now ButtonRING OP