Træning på maskiner blev et hit

Den 82 årige Inge Lise Sørensen startede på vores maskinhold om tirsdagen, og det blev så stort et hit for hende, at hun nu er selvtræner. ”Jeg elsker lørdag og søndag morgen, hvor jeg har næsten hele træningsmiljøet for mig selv” siger hun.

”Det var mit barnebarn, der sagde ”farmor, du skal komme i gang med at træne”. Han læser til fysioterapeut, og jeg tænkte, at så måtte jeg jo hellere komme i gang. Jeg deltog på maskinholdet 2-3 måneder, og så synes jeg, at jeg var klar til at stå på egne ben.

Opstarten på holdet var super god. Vi fik vist maskinerne og forklaret, hvad vi skal være opmærksomme på, og hvad der er godt for hver enkelt af os. Vi var alle sammen oppe i alderen, og stemningen var god. For mig var det rigtig fint, men jeg savnede at kunne træne på et tidspunkt, der passer ind i min kalender. Så derfor køber jeg nu et træningskort, hvor jeg kan komme frit. Og jeg nyder det. Og så mærker jeg faktisk også, at det er godt for mig og min vejrtrækning” slutter Inge Lise Sørensen.

Hos Næstved Rygcenter har vi et træningshold på maskiner om tirsdagen kl. 16:30. Det er et hold, hvor alle kan være med. Du behøver altså ikke at have skavanker for at være med. Du bliver ”holdt i hånden” under træningen, og kan blive på holdet, eller du kan gøre som Inge Lise – blive fortrolig med maskinerne og så selvtræne.

Det koster 250 kr. om måneden at være med på vores tirsdagshold. For 100 kr. mere om måneden, kan du købe et træningskort, så du kan selvtræne ved siden af. Bemærk, at der er et engangsbeløb på 100 kr. for et nøglekort.

Call Now ButtonRING OP