Træning gav styrke, energi og selvtillid hos Maria

Maira Tine Pallisgaard

Med 17 års kronisk leddegigt i rygsækken, og en henvisning fra lægen, kontaktede Maria Tine Pallisgaard Jeppesen – Næstved Rygcenter for at få hjælp til træning.

”Jeg havde prøvet diverse fitness centre med det resultat, at jeg fik trænet forkert og for hårdt, og at jeg derfor fik yderligere smerter. Min læge anbefalede derfor, at jeg kontaktede en fysioterapeut og fik lagt et træningsprogram tilpasset de udfordringer min gigtsygdom giver mig. Fysioterapeuten hos Næstved Rygcenter hjalp mig med at få lagt et godt program, hvor jeg hele tiden skåner mig selv, og alligevel får trænet det, som er godt for mig. Og meget hurtigt mærkede jeg fremskridt.

Book en tid hos en fysioterapeut her.

Efter en tid anbefalede fysioterapeuten mig at komme på hans nakkehold. Det er et hold med få deltagere, og hvor han er eminent til at følge hver enkelt deltager. Med sin faglighed, har han hele tiden øje for, om vi gør øvelserne rigtigt, og ikke mindst finde alternative øvelser, hvis det er nødvendigt.

Jeg har derfor den største tillid og respekt for fysioterapeuten hos Næstved Rygcenter, som jeg kan anbefale andre. Takket være ham, har jeg i dag en større selvtillid, større styrke og mere energi, og så kan jeg klare længere ture på cyklen fordi kroppen er blevet stærkere” slutter en glad Maria Tina Pallisgaard Jeppesen.

Book en tid hos en fysioterapeut her.

Call Now ButtonRING OP