Styrketræning i en moden alder hjalp Bente

Bente Winther

Det var hvad lægen anbefalede Bente Winther (årgang 1935), da hun mødte op med stærke smerter i ryggen. I dag lyser det ud af Bente, at styrketræning var den rigtige beslutning.

"Jeg var hofteopereret i begge sider. De dårlige hofter havde givet mig skævheder i ryggen og dermed stærke smerter. Da lægen anbefalede styrketræning, havde jeg ingen forventning om, at det ville hjælpe mig".

At sende en kvinde på + 80 år i et træningscenter, gav ingen mening for Bente Winther. Alene det, at skulle møde op i træningsmiljøet hos Næstved Rygcenter var en overvindelse. Smart tøj til fitness, og træning på maskiner sammen med andre mennesker, var ikke en tiltalende cocktail for hende, men hun gjorde det.

Book en tid hos en fysioterapeut her.

"Jeg var nervøs de første gange. Vidste næsten ikke, hvor jeg skulle gøre af mig selv, men det overvandt jeg hurtigt. Jeg fik god vejledning af behandlerne hos Næstved Rygcenter. Jeg synes det er et rigtigt godt miljø, men det bedste er, at jeg efter et års tid med træning nu er helt fri for medicin. Jeg bliver nok aldrig fan af træning på maskiner, men nu ved jeg, at det har en effekt, og at det hjalp mig, så jeg ikke skulle opereres.

Jeg ved også, at det aldrig er for sent at starte med at træne", slutter Bente Winther, der træner en gang om ugen hos Næstved Rygcenter, men hun sikrer også, at der er træning hjemme på motionscykel og en stor bold.

Næstved Rygcenter har et træningsmiljø med nyere velholdte maskiner, og som fuldt lever op til de træningsforventninger, der er til patienter, som skal træne 8 til 12 uger inden en eventuel henvisning til et sygehus. Næstved Rygcenter er derfor det ideelle sted til træning, som foregår i et roligt miljø, og med høj faglig vejledning.

Book en tid hos en fysioterapeut her.

Call Now ButtonRING OP