Stor glæde af Rygskolen Online

Susanne Juel har været aktiv hele livet, har haft et arbejdsliv med tunge løft og dyrket sport. Som pensionist kom hun tre gange om uge i et fitnesscenter. Da Danmark blev lukket ned i foråret 2020, blev der sat en stopper for træningen. Og det kunne mærkes. Hun fik ondt i hele ryggen, men også jag ned i benene, og der skulle smertestillende medicin til at give en tålelig hverdag. De daglige gøremål som støvsugning og gulvvask måtte overlades til manden.

Grundet en lungesygdom går Susanne til kontrol, og fik foretaget en MR scanning. Svaret viste slitage og diverse forandringer i hele rygraden.

”Jeg søgte derfor på nettet efter mulig træning, da jeg også var blevet inaktiv. Da Rygskolen Online poppede op, tænkte jeg at det var et godt tilbud, da jeg også er i risikogruppen for COVID-19. Jeg kan derfor træne herhjemme, og skal ikke ud blandt andre mennesker. Jeg startede med træningen, og følger programmet.

Instruktøren på Rygskolen Online er dygtige. Det er tydeligt, at de har en faglig baggrund, og hun er god til at beskrive øvelserne, samtidig med at de bliver vist.

Jeg mærkede hurtigt bedring i min ryg, men desværre begyndte mit højre slidgigtplagede knæ at genere, og efter en justering af opvarmningsøvelserne er det godt igen.

Hver mandag er der spørgetime via Facebook, og der er god hjælp at hente. Martin, som står for spørgetimen, er god til at komme med alternative øvelser, som kan hjælpe, hvis der er noget man ikke kan.

Siden jeg startede på Rygskolen Online har jeg fået det meget bedre. Jeg tager ikke smertestillende medicin mere, og jeg kan gå 2.500 skridt uden de store gener.

Jeg kan derfor varmt anbefale andre Rygskolen Online. Den er nem at gå til og den virker” slutter Susanne Juel.

Du kan tage en test af sin ryg her - og du kan købe Rygskolen Online her

RING OP