Sovende og snurrende arme

Laila Bendtsen

Efter en længere sygeperiode begyndte Laila Bendtsen i 2019 på yoga og pilates.

”Jeg begyndte at have udfordringer med sovende, snurrende arme (især om natten), stivhed i nakke og forbigående smerter i lænden. Derfor startede jeg i 2019 til yoga og pilates” siger Laila Bendtsen

”Efter et par måneder gik jeg til læge, og fik at vide, at jeg skulle give det tid. Det gjorde mig ikke helt tilfreds, så derfor begyndte jeg at kikke mig omkring efter en behandler, der måske kunne hjælpe mig.

Jeg kontaktede Næstved Rygcenter, og fik meget hurtigt en tid hos Henrik Thorsø Christensen (aut. fysioterapeut, som efterfølgende har læst osteopati i 5 år). Efter de første 3-4 behandlinger begyndte jeg at mærke forbedringer med mine arme.

Book en tid hos Henrik her.

Henrik fandt ud af, at jeg også var udfordret i min ryg. I det lidt over et år jeg har fået behandling af Henrik, har jeg kun 2-3 gange været nødt til at gå til min egen læge på grund af ryggen. Lægen henviser til en nerve, der er i klemme i ryggen og giver smertestillende medicin (panodil).

Den bedste ”medicin” jeg kan få, er en behandling hos Henrik. Det lykkedes ham hver gang af fjerne stivhed og smerter i min ryg.

Efter en længere sygeperiode, kom jeg igen i job. I den forbindelse fik jeg så ondt i alle mine led, at jeg blev henvist til en speciallæge og fik taget røntgenbilleder. Billederne viste, at de ting Henrik havde fundet frem til, var de samme som billedbeskrivelsen. Jeg har morbus scheuermann (vækstforstyrrelse i ryghvirvlerne), spondylose (forandringer grundet slid) og torkalt skoliose (skævhed i ryggen).

Det der gør jeg bliver ved med at se Henrik er ikke kun hans kompetencer, man bliver taget seriøst og lyttet til med der er også at altid er en god stemning, let til latter, man kan få vendt verdenssituationen med ham og man får altid et klart svar hvis man spørger om ting.

Jeg kommer stadig hos Henrik. Det har jeg tænkt mig at blive ved med så længe det er muligt” slutter Laila Bendtsen.

Book en tid hos Henrik her.

 

 

Call Now ButtonRING OP