Rygsmerter kom fra Anjas bækken

Anja Olsen

Anja Olsen, der i dag har tre børn, havde haft periodevis stærke smerter i ryggen siden hun fik sin anden søn, der i dag er 12 år. Gennem årene havde hun opsøgt forskellige behandlere uden at finde en løsning på rygproblemerne.

​Hun opsøgte en ny massør i Nykøbing F. i håb om, at det kunne lindre smerterne. Allerede ved første behandling anbefalede massøren, at Anja opsøge en osteopat hos Næstved Rygcenter. Det blev vejen ud af smerterne.

Ved første konsultation hos osteopat Nikolaj Kaufmann blev han hurtigt klar over, at det var fra Anjas bækken, smerterne stammede. Hun havde født tre drenge, og ved alle fødsler havde der været komplikationer. Den yngste dreng kom til verden ved kejsersnit. Hun havde derfor en masse arvæv.

”Næstved Rygcenter er et fantastisk sted. Jeg blev taget godt imod, og Nikolaj lyttede sig meget hurtigt frem til, hvad der var galt. Den første behandling var meget smertefuld, men satte en efterfølgende reaktion i gang i kroppen i form af uro og smerter. Allerede dagen efter havde jeg en fornemmelse af, at det her var vejen ud af mine smerter. Jeg har været hos Nikolaj fire gange, og er nu smertefri, og jeg må igen dyrke motion” siger Anja Olsen.

At få behandlet sit bækken, kan være meget grænseoverskridende, men hele forløbet igennem har jeg haft tillid til Nikolaj, og han lyttet og har taget mig seriøs. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale andre at opsøge Næstved Rygcenter” slutter Anja.

Book en tid hos osteopat Nikolaj Kaufmann på telefon 5573 8844 eller på [email protected]
Telefontider: mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).

Læs mere om vores osteopater her:
​Hans Andersen | Carsten Holmstrøm Munch | Nikolaj Kaufmann | Anders Bengtsson | Jacob Fabricius Hacke | Mette Nordly Pedersen | Nadia Pedersen

​Vi har desuden:
Henrik Thorsøe Christensen, der har læst osteopati i 5 år.