Rygskolen Online hjælper Susanne

Rygskolen Online - Susanne Juel

Susanne Juel har været aktiv hele livet, har haft et arbejdsliv med tunge løft og dyrket sport. Som pensionist kom hun tre gange om uge i et fitnesscenter. Nedlukningen i foråret 2020 satte en stopper for træningen. Og det kunne mærkes. Hun fik ondt i hele ryggen, men også jag ned i benene, og der skulle smertestillende medicin til at give en tålelig hverdag. De daglige gøremål som støvsugning og gulvvask måtte overlades til manden.

Grundet en lungesygdom går Susanne til kontrol, og fik foretaget en MR scanning. Svaret viste slitage og diverse forandringer i hele rygraden.

”Jeg søgte derfor på nettet efter træningsmuligheder, da jeg også var blevet inaktiv. Da Rygskolen Online poppede op, tænkte jeg, at det var et godt tilbud. Jeg er er i risikogruppen for COVID-19, og kan derfor ikke følge et hold på klinikken. Med Rygskolen Online, kan derfor træne herhjemme, og skal ikke ud blandt andre mennesker. Jeg startede med træningen, og følger programmet.

Instruktøren på Rygskolen Online er dygtig. Det er tydeligt, at hun har en faglig baggrund, og hun er god til at beskrive øvelserne, samtidig med at de bliver vist.

Jeg mærkede hurtigt bedring i min ryg, men desværre begyndte mit højre slidgigtplagede knæ at genere, men efter en justering af opvarmningsøvelserne er det godt igen.

Hver mandag er der spørgetime via Facebook, og der er god hjælp at hente. Martin, som står for spørgetimen, er god til at komme med alternative øvelser, som kan hjælpe, hvis der er noget man ikke kan.

Siden jeg startede på Rygskolen Online har jeg fået det meget bedre. Jeg tager ikke smertestillende medicin mere, og jeg kan gå 2.500 skridt uden de store gener.

Jeg kan derfor varmt anbefale andre Rygskolen Online. Den er nem at gå til og den virker” slutter Susanne Juel.

Se vores Rygskolen Online forløb.
16 video-lektioner med udførlig visning af øvelserne. 7 bonus videoer med blandt andet teori om kost, medicin, smerter med mere. Styrk din ryg, når og hvor det passer dig. Download vores Rygskolen Online brochure (PDF).

Kontakt Næstved Rygcenter her

RING OP