Rygskolen hjalp Trine til en bedre hverdag

Trine Sindahl Jønsson

​Sådan siger Trine Sindahl Jønsson, der efter en periode med behandling og selvtræning blev opfordret til at være med på Næstved Rygcenters populære Rygskole.

Trine fik pludselig smerter mellem skulderbladene. En henvisning fra lægen førte hende til en fysioterapeut. Hun begyndte at træne, og det hjalp hende også, men ikke nok. En dag foreslår aut. fysioterapeut Camilla Clausen, at Trine skulle med på den kommende Rygskole, og sådan blev det.

Book en tid hos en fysioterapeut her.

”På Rygskolen er der øvelser, som tilgodeser alle ryglidelser. Vi fik forklaret øvelserne, og blev rettet til, hvis vi gjorde dem forkert.

Jeg var egentlig af den opfattelse, at smerter skal løbes væk, eller motioneres væk. Det kan være rigtigt, men det skal være i det rigtige tempo, og på den rigtige måde.

I dag er det mere end et år siden, jeg var med på Rygskolen. Jeg tænker fortsat på øvelserne, og jeg har dem i en mappe, som vi fik med os. Når jeg har smerter, slår jeg op i mappen og finde de rigtige øvelser. Det er et godt redskab, som rygskoledeltagerne fik med sig.

I dag har jeg meget mindre ondt, men jeg ved, at det meste kan trænes væk. Når det er værst, tager jeg mappen fra Rygskolen frem og vinder de rigtige øvelser. Rygskolen og træningen har gjort, at jeg i dag har fået min rørlighed tilbage, og jeg kan gøre, hvad jeg har lyst til i hverdagen” slutter en glad Trine Sindahl Jønsson.

Book en tid hos en fysioterapeut her.

Oktober 2020

Call Now ButtonRING OP