Overbelastning i skulder og arm – osteopaten var en stor hjælp

m-placeringsbillede-nryg

"Efter at have været sygemeldt i over et år med dét lægerne har kaldt en overbelastning i skulder/arm og efter utallige undersøgelser på hospitalet, fysioterapi, massage mm. startede jeg hos Hans. Og endelig - fra første behandling fik jeg lindring. Det gjaldt både skuldersmerterne, nakkesmerterne, de kolde og ømme fingre, og siden også et overbelastet knæ.

Se vores osteopater her. Book en tid her.

Jeg har nu gået hos Hans hen over efteråret, og han har hjulpet mig tilbage til et helt almindeligt liv - et liv jeg ikke har haft i mange måneder og faktisk ikke turde drømme om trods mine 36 forholdsvis unge somre. At mærke at livet vender tilbage; fra de små gøremål til i dag hvor der går dage uden at jeg har gener, er den største lykke. Jeg føler, at jeg bliver lyttet til, og hvis jeg beder om flere redskaber til selv at træne/hjælpe kroppen på vej, svarer han, så en lægmand som mig kan forstå det. Mine varmeste anbefalinger og et stort tak for hjælpen."

Patienten har ønsket at være anonym.

Se vores osteopater her. Book en tid her.

Book en tid hos osteopat Hans Andersen på telefon 5573 8844. 
Telefontider: mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).​

 

Call Now ButtonRING OP