Osteopatisk behandling hjalp Mathilda af med knæproblemer

Mathilda Rosenkrantz De Lasson

Mathilda Rosenkrantz de Lasson (15 år) var en glad danser. Forude lå et verdensmesterskab i showdans for hold, men en knæskade i foråret 2019 truede med at sætte en stopper for drømmen om at deltage. Tidligere ved små skader, har en pause og styrketræning gjort det godt igen. Men denne gang hjalp det ikke rigtigt. Efter flere undersøgelser fik hun konstateret en tumor i benet, hvilket man mente kunne være årsag til smerterne.

Straks blev den store kræftpakke sat i gang omkring Mathilda og hun kom i udredning for knoglekræft. Efter 10 lange dage viste det sig heldigvis, at det var en godartet tumor. Smerterne i knæet fortsatte, og lægerne mente at der var sammenhæng med tumoren og knæsmerterne. Et besøg forbi aut. osteopat Hans Andersen og derefter videre til ost. studerende Henrik Thorsø, viste noget andet. Både Hans og Henrik var overbevist om, at der ikke var sammenhæng. Hvilket sygehuset senere også konstaterede, der ikke var.

Book en tid hos Hans Andersen her.

Mathilda fortæller: ”Det bedste ved at komme hos Henrik var, at han var til at snakke med. Vi snakkede om alt mellem himmel og jord. Han kunne forklare mig, hvorfor jeg havde ondt, på en måde så jeg forstod det. Han var til at lave sjov med. Det var så godt, det var ligesom et frirum i alt det svære at komme hos ham”.

”Som mor til Mathilda var jeg aldrig i tvivl om, at min datter var hos en yderst kompetent behandler. De ting han fortalte om smerterne gav så god mening. Men Henrik var også en god behandler på det mentale plan for vores datter. Hun havde det svært med at være 15 år, været i udredning for kræft og turde finde troen på at kunne komme til at danse igen. Han formåede at tage både de alvorlige snakke med hende, men også at vende tingene til noget positivt. Mathilda var altid lettet, når hun havde været hos Henrik. Mathilda havde det svært i den periode, og der var Henrik meget god for hende, han gjorde hende smertefri og han gav hende troen tilbage på at hun kom til at danse som før. Jeg har hele forløbet været fuldstændig tryg ved at min datter blev behandlet hos Henrik. Jeg følte mig tryg fordi jeg kunne mærke han var super dygtig til sit job og samtidig kunne jeg se hvor dygtig han var til at læse min datter. Jeg vil til hver en tid anbefale Henrik”, slutter Charlotte Rosenkrantz de Lasson.

Book en tid hos Henrik her.

Takket være behandlingerne hos Henrik kom Mathilda med til VM og dansede. Mathilda er i dag helt uden smerter og er tilbage på samme niveau med sin dans som før knæsmerterne.

Telefontider: mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).​

Book en tid hos her.

Call Now ButtonRING OP