Osteopat hjalp Anker af med mange års rygsmerter

Anker Kristensen

Få ganges behandling hjalp Anker, der i flere år havde problemer med ryggen.

Anker Goldschmidt Kristensen havde i en årrække gået hjemme og passet sin syge kone. Hendes sygdom havde ofte gjort ham til chauffør, når hun skulle til træning hos Næstved Rygcenter. Efter Anker mistede sin kone, blev han hurtigt klar over, at han skulle holde sig aktiv ved at tage på højskole, besøge børnebørnene i København, en masse ture i Tivoli og meget mere.

På grund af skavanker i blandt andet ryggen, fik han behandling af dels en fysioterapeut og en kiropraktor. Det hjalp ikke, og kort efter blev Danmark lukket ned.

”Jeg var helt klar over, at passivitet ikke var sagen, så jeg gik ture i Holmegård Mose og andre steder i nærområdet. Allerede efter ture på 15-20 minutter havde jeg meget ondt i ryggen. Det fik mig til at søge på Næstved Rygcenters hjemmeside. Der fik jeg øje på aut. osteopat Anders Bengtsson, som også kan akupunktur. Jeg tænkte, når Anders kan akupunktur, så måtte han kunne noget.

Da jeg mødte op, nåede jeg aldrig at snakke om det med nålene, men jeg fik besked på at lægge mig på briksen, og i løbet af et kort øjeblik fandt han to steder på mig ryg, hvor han trykkede. Det gjorde voldsomt ondt. Det virkede som om Anders trykkede med hele sin vægt, men det var blot to fingre.

Da jeg efter tredje behandling kørte hjem i bilen, opdagede jeg, at jeg kunne dreje mig, uden at det gjorde ondt. Det var en mærkelig oplevelse. Jeg havde haft ondt i ryggen i mere end 20 år. Faktisk blev jeg afskediget fra min arbejdsplads, på grund af ryggen.

Jeg er kommet hos Anders fem gange med en uges mellemrum, og allerede nu har jeg det så godt, at jeg går over til en måned mellem behandlingerne. Jeg har faktisk aldrig haft det så godt som nu. Jeg er meget tilfreds med den behandling, jeg får hos Anders”, slutter en glad Anker Goldschmidt Kristensen.

Book en tid hos osteopat Anders Bengtsson på telefon 5573 8844 eller på [email protected]
Telefontider: mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).​

Læs mere om vores osteopater her:
Hans Andersen | Carsten Holmstrøm Munch | Nikolaj Kaufmann | Anders Bengtsson | Jacob Fabricius Hacke | Nadia Pedersen | Mette Nordly Pedersen

​Vi har desuden:
Henrik Thorsø Christensen, der har læst osteopati i 5 år.