Osteopat hjælper Lea med hoftedysplasi

Lea Pallisgaard

​​Som 23-årig, fik Lea Pallisgaard konstateret hoftedysplasi. Det er en lidelse, hvor hoftehovedet sidder skævt i hofteskålen.

Det og en operation, der desværre forværrede tilstanden, har medført smerter og mange dage er tilbragte i sengen. Forskellige fysioterapeuter kunne ikke hjælpe hende, før hun en dag kom til Næstved Rygcenter. Der blev aut. fysioterapeut (nu aut. osteopat) Jacob Fabricius Hacke hendes redning.

”Da jeg startede hos Jacob, opdagede jeg, at han undersøgte hele kroppen og ikke kun der, hvor jeg havde ondt. Meget hurtigt fandt han ud af, hvordan han kunne afhjælpe en del af de smerter jeg havde.

Jeg har været igennem tre knæ- og fem hofteoperationer. Operationerne har givet følgeskader i nerver, muskler og led. Tidligere havde jeg mange dage, hvor jeg ikke kunne komme ud af sengen. I øjeblikket er det en enkelt dag om ugen, jeg er sengeliggende.

Behandlingen hos Jacob har medført, at jeg nogle få timer om ugen er tilbage på arbejdsmarkedet.

Den vigtigste læring for mig i forhold til Næstved Rygcenter er, at det er et hold af dedikerede behandlere (jeg har også været hos både Mette og Camilla), der interesserer sig for patienterne. Jeg føler mig både hørt og set, og så oplever jeg, at behandlerne er nysgerrige på at blive bedre. De er gode til at forklare mig, hvorfor jeg har ondt og hvordan det hele hænger sammen, men også til at støtte mig.

Jeg anbefaler alle med enhver lidelse til at booke en tid hos Næstved Rygcenter. De er virkelig dygtige og har hjulpet mig tilbage til en tålelig hverdag” slutter Lea Pallisgaard.

Book en tid hos osteopat Jacob Fabricius Hacke på telefon 5573 8844 eller på [email protected]
Telefontider: mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).​

Læs mere om vores osteopater her:
​Hans Andersen | Carsten Holmstrøm Munch | Nikolaj Kaufmann | Anders Bengtsson | Jacob Fabricius Hacke | Nadia Pedersen | Mette Nordly Pedersen

​Vi har desuden:
Henrik Thorsø Christensen, der har læst osteopati i 5 år.