Osteopat hjælper Jette Hansen med smerter i hele kroppen

Jette Hansen

”Vinterbader bliver jeg aldrig”

Ordene kommer fra Jette Hansen, der hver måned kommer til vedligeholdende behandling hos aut. osteopat Jacob Fabricius Hacke hos Næstved Rygcenter.

Og det er ikke tilfældigt, at vinterbadning bliver nævnt. Jette kæmper med smerter i store dele af kroppen. Hun har været gennem flere operationer i henholdsvis nakke, skulder og håndled.

”Jeg er kommet hos Jacob gennem flere år. Han er god til at finde de steder på kroppen, hvor problemet er. Det er ikke nødvendigvis der, hvor jeg har ondt, men det hjælper. Første gang han trykkede mig på maven var jeg noget skeptisk, da det var nakkesmerter jeg kom med. Han arbejder også med bindevævet og musklerne omkring kroppens indre organer, og har lært mig en masse om kost. Jeg er blevet mere bevidst om, hvad jeg spiser, og hvad jeg skal holde mig fra. I dag spiser jeg antiinflammatorisk kost (kost der fjerner kroniske betændelsestilstande, som stort set alle har i kroppen). Takket være Jacobs behandling, og gode råd, har jeg været uden smertestillende medicin de sidste 3-4 år.

Jeg kommer i træningsmiljøet på Eskadronsvej 2 gange om ugen, hvor jeg har fået lagt et program, som passer til mig. Jeg har lært, at det er vigtigt at få pulsen op, sådan at der kommer gang i blodomløbet. Derfor er jeg også blevet anbefalet at blive vinterbader, men det bliver jeg aldrig.

Coronaperioden var hård ved mig. Det var en lang periode, hvor jeg ikke fik behandling. Det kunne mærkes. Heldigvis kan jeg igen få behandling, sådan at jeg har det tåleligt” slutter Jette Hansen.

Book en tid hos osteopat Jacob Fabricius Hacke på telefon 5573 8844 eller på [email protected]
Telefontider: mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).​

Læs mere om vores osteopater her:
​Hans Andersen | Carsten Holmstrøm Munch | Nikolaj Kaufmann | Anders Bengtsson | Jacob Fabricius Hacke | Nadia Pedersen | Mette Nordly Pedersen

​Vi har desuden:
Henrik Thorsø Christensen, der har læst osteopati i 5 år.