Nakke- og skuldesmerter forsvandt

Hanne Pedersen

Det er ordene fra Hanne Pedersen, som har fibromyalgi og lider af knogleskørhed.

Ved et tilfældigt møde med en tidligere nabo, blev Hanne anbefalet at bestille en tid hos Næstved Rygcenter. Måske var der hjælp at hente. Og det var der. Efter en enkelt behandling hos en af vores fysioterapeuter, blev hun henvist til osteopat Carsten Munch.

Se vores osteopater her. Book en tid her.

”Det var et smertefyldt besøg hos Carsten, men allerede efter første behandling kunne jeg mærke forbedringer” siger Hanne Pedersen, og fortsætter:

”Med sit behagelige væsen og rolige facon fik Carsten smerterne til at forsvinde. Jeg var helt skæv i kroppen, hvilket han fik rettet op. Kombineret med øvelser i Næstved Rygcenters træningsmiljø fik jeg det bedre, og mod på at få foretaget en Kropsanalyse.

Se vores osteopater her. Book en tid her.

Gennemgangen af Kropsanalysen, behandling, træning og kostomlægning gjorde, at mine bekymringer for, om jeg havde dårligt hjerte forsvandt. Det gjorde behovet for medicin også. I dag er jeg medicinfri og uden smerter. Og jeg klarer mig med træning, takket være en god og kompetent behandling hos Næstved Rygcenter” slutter Hanne Pedersen.

Se vores osteopater her. Book en tid her.

Book en tid hos osteopat Carsten Holmstrøm Munch på telefon 5573 8844 eller på mail@nryg.dk
Telefontider: mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).​

L

RING OP