Osteopat hjalp Gitte af med dropfod

Gitte Nek

Gitte Nek har i ca. 8 år haft problemer med lænden og højre ben. Hun faldt jævnligt på grund af benet.

Gitte er tidligere opereret for diskusprolaps i nakken.

”Efter endnu et fald og en kraftig forstuvning af foden, besluttede jeg at aflægge et besøg hos en fysioterapeut. Det gav ikke håb om bedring med dropfoden. Jeg fik at vide, at det måtte jeg leve med. Men nej. Beskeden gjorde mig stædig.

Se vores osteopater her. Book en tid her.

Jeg skulle ikke lære at leve med den dropfod, og ryggen havde det heller ikke for godt. Derfor tog jeg – efter kærligt pres fra min datter – kontakt til aut. osteopat Hans Andersen hos Næstved Rygcenter. Allerede efter første behandling, havde jeg det bedre.

Jeg havde også ondt i lænden. Beskeden var at den var slidt. Jeg har ældre søskende, som også er slidte og kunne se mig selv om få år, gå med en rollator, men det er ikke mig.

Derfor snakkede jeg med Hans omkring træning. Holdtræning det er ikke lige mig. Jeg ved, jeg ikke kommer afsted og det med at skulle møde på bestemte tidspunkter ”det er en dårlig ide for mig. Så foreslog Hans, Rygskolen Online.

Se vores osteopater her. Book en tid her.

Jeg får løbende tilsendt nye træningslektioner. Et par stykker om ugen, indimellem teorilektioner og anden god motivation.

Det har været meget hårdt at komme i gang, men jeg vil, og jeg gør det. Jeg mærker tydelig forskel. Jeg har ondt indimellem, men det er en følge af træningen. Jeg kan mærke, at jeg er blevet stærkere i ryggen og mit ben er begyndt at fungere igen og balancen er i bedring. En ekstra bonus er, at jeg samtidig er blevet gladere. Det er dejligt. Det allerbedste for mig, er at jeg kan træne, når det passer mig. Det er guld værd.

Se vores osteopater her. Book en tid her.

Til andre vil Gitte bare sige: Hold ud – både på de svære dage, men også på de gode dage” slutter Gitte Nek.

Book en tid hos Hans Andersen på 5573 8844.

 

Call Now ButtonRING OP