Ondt i ryggen

For et par år siden fik Jeanette Bjergsted Sørensen ondt i ryggen. Tanken var nær ”Det skal trænes væk”, og det gik hun i gang med. ”Jeg meldte mig i et træningscenter, og kom på hold, men det blev bare værre og værre” siger Jeanette.

Via en henvisning fra lægen startede hun hos en fysioterapeut et sted i Næstved. Det var ”fjernkonsultationer”. Jeanette sad på briksen og behandleren på en stol et par meter væk. På afstand blev hun vejledt i øvelser, hun skulle gøre hjemme inden næste konsultation. Ingen nærmere undersøgelse.

Book en tid hos Hans Andersen her.

Jeanette fandt frem til Næstved Rygcenter, og kom i behandling hos aut. fysioterapeut Peter Gintberg. ”Peter var den første behandler, der undersøgte mig grundigt. Det var også Peter, der opdagede, at der var noget mere alvorligt galt, så han bad mig om at få det undersøgt nærmere via min læge. Det viste sig, at jeg har slidgigt nederst i ryggen.

Derefter sendte lægen mig til kiropraktor, uden jeg fik det bedre. En henvisning til rygafdelingen på Køge Sygehus ledte mig til mere træning hos en fysioterapeut, der heller ikke kunne hjælpe. Jeg blev tilbudt en stivgørende operation. Det skulle jeg lige tænke over. I sommer tog vi på ferie, velvidende, at det ville blive hårdt - jeg var plaget af mange smerter. Der besluttede jeg, at jeg ville opsøge en osteopat, når jeg kom hjem. Meget hurtigt fik den dygtige sekretær guidet mig til aut. osteopat Hans Andersen.

Book en tid hos Hans Andersen her.

Efter første behandling var der ingen forbedringer, og jeg var ved at løbe skrigende væk. Selve behandlingen gjorde meget ondt. Hans spurgte om jeg kunne holde det ud. Svaret var: ”nej, men det skal jeg”.

Efter 3 gange havde jeg det langt bedre. Jeg har nu afsluttet behandlingen hos Hans, og er startet på Rygskolen. Jeg er stort set smertefri, men jeg kan meget mere end de sidste par år.

Gennem hele forløbet har jeg hos Næstved Rygcenter mødt imødekommenhed og hjælpsomhed. Alle har taget mig seriøs på en absolut professionel måde. Jeg kan derfor varmt anbefale Næstved Rygcenter” slutter Jeanette Bjergsted Sørensen.

Book en tid hos Hans Andersen her.

Call Now ButtonRING OP