Malthe Flibo fandt roen efter et besøg hos en osteopat

Malthe Flibo

​Malthe Flibo (årgang 2016) var ca. 2 år første gang han kommer til behandling hos aut. osteopat Hans Andersen.

Malthes mor Mette Flibo fortæller: ”Vi havde været til kiropraktor med Malthe, der var meget urolig. Han var låst, og kunne ikke slappe af. Det var umuligt at få ham til at falde til ro. Der var ingen effekt efter behandlingerne. Det var der heller ikke, da vi havde været til ergoterapeut.

Se vores osteopater her. Book en tid her.

Det var ergoterapeuten, der anbefalede os at opsøge en osteopat, og så var Næstved Rygcenter nærliggende. Allerede den første gang lagde Malthe sig på briksen hos Hans uden problemer. Den meget rolige facon Hans har og den store faglige viden gjorde både Malthe og os trygge. Allerede efter første behandling var der markant forskel at mærke på Malthe. Han blev mere rolig og kunne slappe af”.

Da Malthe startede i børnehave, blev han igen urolig. Derfor kontaktede Mette Flibo igen Hans Andersen.

”Ikke nok med, at Hans behandler vores søn, så er han også god til at give os forældre sparring. Han vrider i Malthe, og masserer ham. Men han fortæller også, hvad han finder, og hvordan vi kan hjælpe vores søn. Og så er det vores opfattelse, at der ikke opfindes problemer med Malthe. Der arbejdes med eventuelle skævheder, eller andet, og vi afsluttes, når der ikke er mere at finde. Vi kan derfor varmt anbefale en osteopat, og ikke mindst Hans Andersen hos Næstved Rygcenter”, slutter Mette Flibo.

Se vores osteopater her. Book en tid her.

Telefon 5573 8844 eller på mail@nryg.dk

Telefontider:
Mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).

Call Now ButtonRING OP