Læger og scanning viste, at jeg ikke fejlede noget – siger Lone Wiegell Larsen

Lone Weigell Larsen

I februar var Lone Wiegell Larsen involveret i en trafikulykke, hvor hun måtte skæres ud af bilen. En spejlglat vej medførte, at hun og en anden bilist ikke kunne bremse, og et sammenstød var uundgåeligt.

”Jeg blev skåret fri af bilen og kørt til sygehuset. Der var ingen synlige tegn på skader, og scanningen viste heldigvis det samme, men jeg havde voldsomt ondt i venstre side af kroppen, og især i skulderen. Jeg var også plaget af svimmelhed” fortæller Lone.

Efter hjemkomsten fra sygehuset havde Lone fortsat ondt i skulderen og i hovedet. En veninde anbefalede derfor, at hun opsøgte en osteopat hos Næstved Rygcenter. ”Allerede under første behandling hos osteopat Nikolaj Kaufmann hos Næstved Rygcenter, fornemmede jeg, at den summen jeg havde i hovedet lettede. Men også smerterne i skulderen har Nikolaj fjernet. Jeg har været hos ham fire gange, og er taknemmelig for, at jeg valgte Næstved Rygcenter” slutter Lone Wiegell Larsen.

Lone var fuldtidssygemeldt den første tid. Efter et par måneder var hun tilbage på jobbet en del af dagen.​

Book en tid hos osteopat Nikolaj Kaufmann på telefon 5573 8844 eller på [email protected]
Telefontider: mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).​

Læs mere om vores osteopater her:
​Hans Andersen | Carsten Holmstrøm Munch | Nikolaj Kaufmann | Anders Bengtsson | Jacob Fabricius Hacke | Nadia Pedersen | Mette Nordly Pedersen

​Vi har desuden:
Henrik Thorsø Christensen, der har læst osteopati i 5 år.

Marts 2017.