Jesper Hansen fik hjælp via osteopatien til en overtrænet skulder

Jesper Hansen

​​”Som bodybuilder tager jeg nogle gange mere fat, end godt er. Det er formentlig årsagen til, at jeg gennem de seneste 10-12 år har haft problemer med min venstre skulder” siger Jesper Hansen.

Jesper har gennem årene været hos forskellige behandler, men vender hver gang tilbage til aut. fysioterapeut og osteopatstuderende Henrik Thorsø Christensen.

”Når jeg kommer hos Henrik, bliver jeg set og hørt. Jeg bliver taget alvorligt. Han tager udgangspunkt i mine udfordringer, og den person jeg er. Hver gang glæder jeg mig over, at han hele tiden finder nye muligheder til øvelser, sådan at jeg ikke bliver begrænset, og jeg fortsat kan træne et par gange dagligt. Han er god til at sætte forståelige ord på det fagsprog, som han har, hvilket betyder, at jeg forstår, hvad han siger.

Se vores osteopater her. Book en tid her.

Jeg blev igen opereret i skulderen i starten af november 2019. Jeg startede hos en anden behandler i Næstved, men fandt hurtigt ud af, at det er hos Henrik, jeg får den bedste behandling. Jeg får det bedre og bedre for hver gang jeg har været til behandling.

Tillid og tiltro til behandler og behandlingen er meget vigtig for mig. Jeg har fuld tillid til Henrik og har tiltro til at hans faglige kompetencer og den behandling han giver. Jeg har følelsen af at han oprigtig arbejder for min bedrings proces, hver gang jeg kommer.” slutter Jesper Hansen.

Se vores osteopater her. Book en tid her.

Book en tid til en osteopatisk behandling hos Henrik Thorsø Christensen på telefon 5573 8844 eller på mail@nryg.dk
Telefontider: mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).​

 

RING OP