Hybermobile Tine Wied Jakobsen fik hjælp

Tine Wied Jakobsen

En knæskade som følge af en forkert vinkling på lårmusklen førte Tine Wied Jakobsen til behandling hos Næstved Rygcenter. I 2010 blev hun opereret. Hendes lårmuskel trak knæskallen af led og ledbåndet blev revet over.

”Jeg forsøgte mig med fysioterapi og kiropraktik på andre klinikker i Næstved, men det rykkede ikke rigtig for mig, så derfor kontaktede jeg Næstved Rygcenter på anbefaling af en kollega. Jeg startede til træning hos aut. fysioterapeut Carsten Munch, der på det tidspunkt var begyndt at læse til osteopat. Den viden han tilegnede sig under studiet, havde stor betydning for forståelsen for min situation og hurtigt blev der flyttet fokus fra knæet til hele kroppen, grundet min hypermobilitet.

Se vores osteopater her. Book en tid her.

Omkring 2014 startede jeg hos Henrik Thorsø Christensen, der også er aut. fysioterapeut, og er 5. års osteopat studerende. Min hypermobilitet gør, at jeg jævnligt skal rettes, og det er han ferm til, han har helt styr på hvor mine låsninger som regel sidder. Gennem hele forløbet har han været dygtig til at forklare mig, hvordan kroppen hænger sammen, og hvorfor hypermobiliteten giver min de mange smerter, jeg får altid gode råd og øvelser med på vejen, desuden løfter Henrik altid mit humør, når vi lige får vendt verdenssituationen, man lærer hinanden en del at kende efter så mange år i regelmæssig behandling.

I 2014 blev jeg også mor til Ida, der havde nogle skævheder i kroppen, som Henrik rettede, skævheder som en kiropraktor ikke umiddelbart kunne få styr på, desuden fik vi at vide, at Idas kranie var skævt og det blev derfor også rettet”. Min mand kommer desuden også i klinikken en gang imellem når han oplever låsninger og er også utroligt glad for behandlingerne.

Se vores osteopater her. Book en tid her.

Under graviditeten med Edith, som er fra 2019, gav Tines bækken og hofte sig så meget, at hun havde store smerter. ”Igen måtte jeg forbi Henrik, der med stor faglighed, grundighed og ikke mindst hans gode humør, fik mig rettet op igen, graviditeten og fødslen har været ekstremt hård med flere indlæggelser, mange smerter og en fødsel der endte i livsfare. Under hele mit forløb har han været en kæmpe støtte for mig, så jeg kan kun anbefale Henrik til alle andre, det er mindst lige så meget behandlingen som det er personen bag, som gør at jeg bliver ved med at komme. Denne gang er jeg også kommet direkte til Henrik med Edith, som også har nogle låsninger, frem for at forsøge mig med kiropraktor som sundhedsvæsnet normalt foreslår til spædbørn” slutter Tine Wied Jakobsen.

Book en tid til en osteopatisk behandling hos Henrik Thorsø Christensen på telefon 5573 8844 eller på mail@nryg.dk
Telefontider: mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).​

Se vores osteopater her. Book en tid her.

 

 

Call Now ButtonRING OP