Hurtig hjælp efter en arbejdsskade

En arbejdsskade i juni 2020 sendte Nadia Bihrmann til tælling. På arbejdet skulle hun forflytte en tung borger, og det gik helt galt.

Nadia fortæller: ”Jeg fik smerter i lænd og mave og søvnproblemer. Jeg gik derfor til fysioterapi, men smerterne forsvandt ikke. Jeg var nødt til at gå ned i tid på arbejdet og jeg måtte tage meget smertestil­lende medicin til natten, men også i forbindelse med arbejdet.

Bestil en tid hos Daniel her.

Jeg søgte derfor Næstved Rygcenter, og var heldig at komme ind til aut. fysioterapeut Daniel Bødtger. Han undersøgte mig meget grundigt. Det har været en fornøjelse. Daniel har været omsorgsfuld, han er god til at lytte og har vilje til at hjælpe.

Jeg har været til behandling hos flere i Næstved. Men Daniel blev min redning. Udover behandlingerne har jeg fået et godt træningsprogram, og masser af vejledning undervejs”.

Nadia siger videre: ”Allerede efter to behandlinger fik jeg det bedre, og efter 5 behandlinger klarer jeg mig igen uden smertestillende medicin.

Bestil en tid hos Daniel her.

Gennem hele forløbet har Daniel været god til at fortælle om årsagen til problemet, og hvordan jeg kunne få det bedre. Altid med et smil på læben. Jeg kan derfor varme anbefale andre at booke en tid hos Daniel, hvis de har smerter”, slutter Nadia.

Aut. fysioterapeut Daniel Bødtger tilføjer: "Når du som Nadia har overanstrengt de overfladiske muskler og bindevæv i ryggen - og gør det på kontinuerlig basis -, er det som regel ikke løsningen blot at sætte sig derhjemme og kortvarigt aflaste ryggen. Det er derimod vigtigt, at du gennem specifik og målrettet træningsterapi (gen)skabe en balance mellem de overfladiske rygmuskler, og de dybe stabiliserende rygmuskler, der fungerer som et slags stabiliserende korset om rygsøjlen".

Bestil en tid hos Daniel her.

Call Now ButtonRING OP