Hjælp i forbindelse med lungesygdom

Susanne Juel

I 2016 fik Susanne Juel en lungesygdom, der medførte, at hun fik fjernet det halve af venstre lunge, og blev udskrevet med en pepfløjte (en lille fløjte, der hjælper med at fjerne slim fra lungerne), og nogle få øvelser, så hun selv kunne træne hjemme.

Susanne Juel siger: ”Det har efterfølgende givet mig en masse gener, som jeg har forsøgt at løse. Jeg har blandt andet søgt hjælpe hos flere alternative behandlere, uden at jeg fik det bedre. Kramperne, trætheden, smerterne og fornemmelsen af ikke at kunne trække vejret dybt, og dermed få luft nok, har generet mig meget.

Vil du også have hjælp, så kontakt Næstved Rygcenter her.

Jeg bliver hurtig forpustet. Jeg får kramper i venstre side af mellemgulvet, når jeg bevæger mig eller drejer i min overkrop. Jeg kontaktede Næstved Rygcenter, fordi de tilbyder flere slags behandlinger, og efter at have talt med sekretæren, fik jeg en tid hos Nadia Pedersen, som er osteopat. Selvom det lyder som et mirakel, så kunne jeg allerede efter første behandling, trække vejret dybere, kramperne i mellemgulv blev langt færre, og ikke så voldsomme.

Arvæv efter operationen fik Nadia masseret, så det er mere blødt, og generne er forsvundet. Jeg mærker også, at jeg ikke bliver lige så hurtigt forpustet, som tidligere. Og jeg fornemmer, at min venstre side næsten er blevet normal igen.

Vil du også have hjælp, så kontakt Næstved Rygcenter her.

Sidst men ikke mindst, så er jeg mindre træt, og kan gå små ture uden at virke forpustet - alt i alt har jeg fået en bedre livskvalitet. Jeg kommer fortsat hos Nadia, og hun løsner mig mere og mere. Min bedste anbefaling til hende”.

En operation efterlader i langt de fleste tilfælde arvævs i større eller mindre grad. Arvæv forringer fleksibiliteten og giver nedsat bevægelighed og nedsat styrke i det berørte væv. Arvæv forsvinder ikke men behandling som den Susanne Juel har fået, kan afhjælpe udfordringerne.

Den behandling som Susanne har modtaget, kan også afhjælpe senfølger efter COVID-19.

Vil du også have hjælp, så kontakt Næstved Rygcenter her.

Læs om vores osteopater her.

Call Now ButtonRING OP