Hjælp efter kejsersnit

Maria Nøhr Gram

Det blev en hård omgang for Maria Nøhr Gram, da hun skulle føde sin lille datter i juni 2020. Alt tegnede til en helt almindelig fødsel, men den lille pige var det, man kalder en ”stjernekigger” (ansigtet vendende/kiggende opad ”mod stjernerne”). Det betød, at datterens puls faldt, når Maria havde veer.

”Derfor blev min datter født ved kejsersnit. Den efterfølgende tid gennemgik jeg fire operationer fordi der gik betændelse i såret. Det var en hård tid, og jeg havde meget ondt.

Vil du også have hjælp, så kontakt Næstved Rygcenter her.

Efterfølgende blev jeg bare sendt hjem for at blive frisk igen. Der var ingen tilbud om genoptræning, eller hjælp på nogen måde, så jeg søgte på nettet for at finde hjælp. Jeg ringede til en række klinikker med fysioterapi for at få hjælpe, men de meldte pas i forhold til hjælp efter et kejsersnit. Jeg fandt Næstved Rygcenter, hvor osteopat Nadia Pedersen har specialiseret sig indenfor hjælp til underlivssmerter. Jeg fik meget hurtigt en tid, og allerede første gang fik Nadia godt fat om problemet.

Jeg havde en række spørgsmål. Jeg turde næsten ikke bevæge mig. Jeg vidste ikke, om jeg kunne ødelægge noget ved at løfte. Det gjorde ondt, og var det en naturlig smerte, eller var der noget galt. Jeg ville jo gerne løbe igen.

Vil du også have hjælp, så kontakt Næstved Rygcenter her.

Meget hurtigt fik Nadia beroliget mig. Hun lyttede og svarede. Fra første øjeblik var jeg klar over, at der bag ordene lå en faglighed. Hun ved, hvad hun taler om. Og så fik hun masseret mit arvæv. Hun er super sød. Stille og rolig. Og ikke mindst dygtig.

Jeg kom hos Nadia to gange. Jeg er begyndt at løbe, og har det rigtig godt igen. Jeg kan derfor varmt anbefale Nadia til alle, der har fået foretaget et kejsersnit” slutter Maria Nøhr Gram.

I Danmark fødes der mellem 61.000 og 63.000 børn om året. Omkring 20% af børnene kommer til verden ved kejsersnit.

Vil du også have hjælp, så kontakt Næstved Rygcenter her.

Læs om vores osteopater her.

Call Now ButtonRING OP